JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Minimalac Piroćanaca sa „orlićima“

Pirot: Stadion kraj Nišave. Igrano bez prisustva pubilke. Strelac Novak Petrović u 66 min. Sudija: Martin Marinkov (Pirot).

FK RADNIČKI: Kojić, Kostić-Milutinović,Mančić, Vujović, Adzibaba, Milenković, Petrov, Dojkić, Branković, Kulžanov, Mirković. Igrali su još: Jovanović, Nikola Petrović,Tošić, Edoa, Đorđević, Ovusu, Milanović, Kamenović, Momić, Smiljković, Novak Petrović.

OFK SINĐELIĆ: Stoiljković, Ristić, Jović, Stamneković, Radenković, Arsenović, Šarabac, Mančić, Dragovanović, Trajković, Mitić. Igrali su još: Kosovac, Mladenović, Tasić, Najdanović,Stanković, Đorđević.

Šefovi struka jednog i drugog tima mogu biti zadovoljni  onim što su prikazali njihovi izabranici na ovoj utakmici. Isprobali su sve raspložljive snage sa kojima raspolažu u ovom trenutku. Domaćin je čitavog toka susreta bio bolji tim na trenu,  imao daleko više posed lopte od goste iz Niša.  Pokazalo se da šef struke Piroćanaca Ćelar  može biti  daleko više zadovoljan onim što su pokazali njegovi igrači, pogotovu kad je reč o fizičkoj pripremljenosti njegovih izabranika.

Trenutak odluke o pobedniku usedio je u 66 minutu igre. Posle kornera kojeg je izveo neko od igrača domaćih , golman gostiju je loše procenio sa intervencijom, nije se najbolje snašao, što je to vešto iskoristio Novak Petrović i sa nekoliko metar poslao lotu u nebranjeni deo mreže.

Sledeći kontrolni susret Piroćanaca je već u sredu kada gostuju u Surdulici, gde će snage odmeritisa Superligašem Radnikom.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print