JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Medveđani hoće gornji deo tabele

Medveđa: Možda sa malim zakašnjenjem oko početka priprema, ali ako se po jutru dan poznaje u FK Jablanici iz Meveđe člana Zona –jug  izgleda da su shvatili da im je dosadila svake godine grčevita borba za goli Zonaški život. Zato su ove godine rešili da se organizuju kako to priliči jednom  ozbiljnom klubu čiji je izvor finansiranje iz budzeta lokalne samouprave u Medveđi. Tako da ovaj klub zahvaljujući pre svega razumevanju prvog čoveka ove opštine dr Nebojše Arsića  nikada od kako je on na čelu nije  bilo problema u radu i finsiranju kluba sa dugom i bogatom fudbalskom tradicijom.

Prozivku koju je obavio šef struke  Srđan Kocić bila je kako to i priliči jednom Zonašu. Pored igrača njih preko dvadeset i više bili su prisutni svi članovi Uparve kluba, sve sami biviši fudblaeri koji su dugo branili boje ovog kluba.

Prozivci su se odzavali : Golmani Dušan Jevtić i  Milan Mišić kao i igrači Nenad Stoilković, Ivan Mitić, Nenad Ademović, Ferid Zaimi, Marko Ivanović  Aleksandar Milenković, Sekule Janković, Miroslav Maksimović, Stefan Rajićević, Marko Kostić, Marko Marinković, Aleksandar Savić, Marko Stošić, Miloš Jovanović, Danijel Stojković, Miljan Palević, Stefan Stevanović, Špend Sahiti, Aleksandar Radivojević, David Ibraimović, Danilo Jović i Aleksa Savić

.

Od članova Uprave kluba bili su prisutni Aleksandar Radović, Gesim Sahiti, Saša Tasić, Dejan Simić,  Dragan Janković. Kao i predsednik kluba Marko Ivanović i Sportski direktor Stefan Rajićević koji su ujedno još uvek aktvini fudbaleri ovog kluba, tako da im pripda dvostruka uloga.

O početku i planu priprema šef struke Srđan Kocić kaže: Pokušaćemo u sve četiri faze da pripreme privedemao adekvatno, jer se pokazalo da se u polsednje vreme nije dovoljno radilo na psihofizičkom i tehničko  traktičkom planu . Tako da ćemo pokuapti da sklopimo mozajk i da ova ekipa koja ima potemcijala počne da radi mnogo bolje i disciplinovanije i da se tako dođe do mnogo bolje  rezultate.

Od igrača ći pre svega tražiti rad, red i discilinu. Zonski je stepen takmičenja ima mnogo mladih igrača šzo je za svaku pohvalu, tako da ćemo pokušati da te mlade i perspektivne igrače izbacimo u prvi plan i da budu nosioci igre ovog kluba. Tako da dođe do izražaja da se pokaže javnosti da ovaj klub ima mlade i perspektivne igrače, jer između ostalog ima jednu  dobri školu fudbala koju upravo vodi Sportski direktor i igrač Stefan Rajičević. Tako da se nadam da će jedan kontinuirani rad u klubu uz maksimalno zalaganje svih u njemu doći do izražaja.

Na prozici su se pojavila i dva pojačanja golman Mišić iz Jedinstva iz Bošnjaca i Krstić iz Moravac –Orion, dali ćemo još nekog amgažovati to ćemo videti u dogovoru sa ljudima iz kluba. Tako da se nadam plasmanu među prvih pet ekipa na tabeli, jer dosta je bilo tavorenja u donjem delu tabele i starh od ispadanja iz zone. Pomalo je  zahvalno ili ne ali još više očekujem od prve ljude kluba kao igrače Marka Ivanovića i Stefana Rajićevića, jer oni su ti nosioci igre ovog kluba i moraće da se potrude da dadu još veći doprinos za još bolje rezultate.

Pomalo nezahvanla dvostruka uloga u klubo kao igrača i kao predsednika kluba Marka Ivanovića od koga šef struke Srđan Kocić očekuje još veći učinak u ovoj jesenjoj polusezoni. Podjednako odgovoran kako kao privi čovek kluba tako i kao nosioc igre na terenu Ivanović ima svoje viđenje pred start jesenjeg dela prvenstava  i o svemu tome kaže: Što se tiče takmičarske 2020/21  još uvek smo u fazi priprema za taj period. Zasad smo obezbedili dovoljan fond igrača , možda ćemo dovesti još neko ali adekvatno pojačanje koje će biti potrebno.Sada ćemo pokušati da malo bacimo akcenat na infrastrukturu kluba i obezbeđivanje opreme za rad

Pomalo nam zadaje problem ta zadnja linija tima. Tu bi trebali da se adekvatno pojačamo . Ma da imamo tu neka naša rešenje, nećemo žuriti , ako nam se ukaže dobra prilika onda ćemo to pojačanje da realizujemo. Uvek smo u jesenjem delu pružali mnogo lošije partije u odnosu na proleće. Pokušaćemo da taj problem rešimo sa jednim dobrim letnjim pripremama, koje su ovog puta kratke ,ali uz jedan dobar rad svih na treninzima spremno ćemo dočekati start jesenjeg dela prvenstva. Igrači među njima i ja smo se uželeli fudbala i nadam se da ćemo se dobro pripremiti.

Na kraju bih ljubiteljima fudbala u Medveđi poručio imajte poverenje u ove momke , verujte u njih , podržite ih jer ovo što imamo u svoje redove to su naši najbolji igrači mi bolje od njih nemamo i moramo verovati u njih porućio je mladi predsednik Jabalanice  Marko Ivanović na kraju.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print