JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Vranjanci do pobede u finiš

Lebane: Igrano bez prisustva pubilike.Sudija: Danilo Spasić(Lebane). Strelci: Stefan (T) Kostić u 2 min za Radan, Jelić u 12 i Baždarević u 80 za Dinamo.

RADAN: D. Cakić, P. Cakić, Stoiljković, Stefan(S) Kostić, Marinković, Milošević, Krtsić, Smiljković, Stefan (T) Kostić, A. Stanković, Ivanović. Igrali su još: M. Mitić, Grozdanović, Zarić, Živković, M. Stanković, Milan Mitić, Stojanović.

DINAMO: Ivanović, Ćubrilo, Ćirković, Jelić, Veškovac, Keča, Radočaj, Nedeljković, Dimitrov, Stevanović, Tumbas. Igrali su još: D. Stanković, Dolovac, Mitić, Goranović, Jezdović, Antić, Balabanović, Stamenković, Ahmeti, Baždarević.

Ni loši vremenski uslovi za igru, jer je skoro čitavog toka padala kiša i težak teren , nisu omeli igrače jednog i drugog tima da pruže svoj maksimum na  stadionu kraj Jablanice. Igralo se vrlo pokretljivo, borbeno, sa dosta trčanja ali fer i korektno i sa jedne i sa druge starne.

Već u drugom minutu domaći sau prvi došli u voćstvo, tako da se činilo da će na ovoj utakmci biti puno golova, međutim ispostavilo se da je to bio jedini pogodak domaćih na ovoj utakmici. Akciju je započeo Stefan(S) Kostić koji je idealno uposlio svog imenja i prezimenjaka , koji je ušao neometano u kazneni prostor Vrnjanaca i pored istrčalog golmana  Ivanovića plasirao loptu u nebanjeni deo mreže.

Samo desetak minuta kasnije usledilo je poravnjanje rezultata  a strelac za goste je Jelić, koji je posle odličnog centar šuta sa desne starne Veškovca precizno odmerenim udarcem glavom poslao loptu u suprotni ugao tako da je golman domaćih samo pogledom ispratio let lopte u mrežu.

U drugom delu igre se borbeno ali je odluka o pobedniku pala dek u samom finišu utakmice, kad je rezrvista Baždarević umakao odbrani domaćih i po drugi put primorao na kaitulaciju odličnog golmana domaćih Dragana Cakića, koji je u nekoliko navrata naročito u prvom delu susreta odlično intervenisao. Šefovi struka domaćih Goran Đorđević i gostiju Dragan Antić isprobali su veliki broj igrača i pokazalo se da su odlično fizički pripremljeni.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print