JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PODELA NA RAVNE ČASTI

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

OFK TOPLIČANIN- GFK JAGODINA 2:2 (1:1)

Prokuplje: Gledlaca 1.000. Sudija: nikola Đorđević ( Leskovac) 8. Strelci: V. Stanković u 19 i 83, za OFK Topličanina, Stanisavljević u 3 i 72 za GFK Jagodinu. Žuti kartoni: Marković, Stojković ( OFK Topličanin), Bogdanović, Dimitrijević, Despotović, Vasić ( GFK Jagodina)

 

 

OFK TOPLIČANIN: Novanković 6,5, J. Jovanović 7, Colić 6,5 ( Kitić6,5, ), V. Stanković 8,5, Stamenković-), Kaličanin 7, Dragićević 6,5, B. Ilić 6 ( Mitić 6,5), L. Paunović 7, D. Stojković 6,5, M. Kitić 6,5

 

GFK JAGODINA: Soleša 6, Đ. Đorđević 6,5, M. Đorđević 6 ( Bogdanović 6), Galić 6,5, Dimitrić 7, Janković 6 ( Maksimović 6,5), Despotović 7, Kocić 6,5 ( Ilić-), Vasić 7, Čakić 6,5, (Jakovljević -), Stanisavljević 8.

Igrač utakmice: Velimir Stanković

Podela na ravne časti je naj pravedniji ishod dela u Prokuplju u kome su gosti dva puta vodili domaći stizali do izjednačenja i na kraju kada se sve sabere i oduzme nerešen rezultat je naj pravedniji ishod. Centralne figure u oba tima bili su dvostruki strelci kod domaćina Velimir Stanković a kod goste Stefan Stanisavljević.

 

Već u 3 minutu hladan tuš za domaće pristalice Stanisavljević je opalio kao iz topa sa nekih dvadesetak metara i lota je kroz šumu nogu se zarila u sam donji desni ugao nemoćnog Novakovića, koji je pokušao da ukroti udarac ali se nije moglo braniti. Već u 19 minutu domaći stižu do izjednačenja

a strelac je Velimir Stanković koji je odlično pratio akciju svog tima i sa samo nkeoliko metara iz gužve ubacio loptu u mrežu. Sa tim rezultatom se otišlo na zalsuženi odmor jer je ritam igre bio iznad ranga takmičenja.

U drugom delu ista slika kao iz prvog dela utakmice. Domaći su u tom periodu imali više od igre igralo se uglavnom na polovini gostiju, ali ipak oni stižu do drugog voćstva na utakmci. Dosuđen je slobodan udarac na nekih davdesetak i više metara, koeg je izveo Stanisavljević i kroz živog zida lopta ponovo završila u sam donji desni ugao nemoćnog Novakovića.

Konačnihg 2:2 stižu u 83 minutu kada posle čitave opsade gola gostiju na odbijenu potu golmana Soleša natrčava V. Stanković i šalje je u nebranjeni

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print