Kablovi istupaju iz Srpske lige-istok

Zaječar: Na današnjem varednom Upravnom odboru FK Kablovi iz Zaječara člana Srpske fudbalske lige istok  doneta je jednoglsna odluka o istupanju iz daljeg takmičenja u ovom rangu. Uzrok tome je finansiski problem  jer grad Zaječar nije imao razumevanje  prema ovom uzornom fudbalskom kolektivu i ni ove godine nisu dali  određeni novac  sa kojim bi mogli da se takmiče  u Srpskoj ligi istok,kao i da postoji i rade škole fudbala u mlađim kategorijama ovog kluba.

Po rečima čelnika kluba po odluci grada Zaječara dodeljena su im sredstva  u iznosu od 480.000 dinara što bi možda bili dovoljno za takmičenje u Okružnoj ligi. Sa tim novcem nemogu kažu da se takmiče  u ovom rangu i klub se neće takmičiti u seniorskoj a po rečima čelnika kluba ni ostale kategorije će prestati sa radom i takmičenjem, tako da je prava fudbalska šteta  da kako kažu u kubu koji broji oko 80 mladih ljudi morati da potraže novu  fudbalsku sredinu ukoliko žele da nastave da se bave fudbalom.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net