JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KERMI BRUSI NOVE TALENTE

Škola fudblala pri FK Vučju iz Vučja nekadašnjeg Drugoligaša sa ovih protora sa uspehom vodi Master profesor fizikog vsipstanja i sport Marko Ivanović-Kermi koji okušlaj Cicibane, Petliće, Pionire i Kadete koji su budućnost ovog kluba, sa jednim sistemtski radom, udogledno vreme daće i rezultate kada budući fudbaleri budu stasavali za seniorski sastav tima. O svomi radu škole fudbala u Vučju Kermi specijalno za naš portal sa zadovoljstvom kaže:

FK VUČJE je u poslednjih 3 godina podigao nivo rada sa decom. Prostorije kluba i teren su u odličnom stanju, što nam omogućava dobar rad, a samim tim i dobre rezultate. Za svo to vreme uspeli smo da oformimo četri kategorije (kadete, pionire, petliće i cicibane), svi oni se takmiče u RIS ligi.


Cilj nam je da što više dece sklonimo sa ulice, socijalizujemo ih, animiramo, usmerimo ih na zdrav život, bavljenje sportom, što bi dalje dalo rezltate i u seniorskoj kategoriji.
Ja kao trener mlađih kategorija, ponosan sam na decu koju imam, funkcionišemo kao jedna velika porodica, i drago mi je da FK Vučje, kroz celu Srbiju, predstavljamo kao jedan kulturan i ozbiljan klub.
Savetovao bih roditelje da ne čekaju, već da svoju decu usmere na bilo koju vrstu sporta, jer je mnogo lepše druženje sa drugarima kroz fizičku aktivnost, u odnosu na telefone i tablete.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print