JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Pola plena odlazi u Orašje

Medveđa: Gledalaca 200. Sudija: Bojan Antanasijević (Leskovac) 8. Strelci: Ibraimović u 66 za Jablanicu, Milošević u 75 za Budućnost. Žuti kartoni: Bojić, Rajćević, Krivošija (Jablanica ). Milenković, Milošević, Stojanović (Budućnost) Crveni kratoni: Milošević u 54 (drugi žuti ), Mitrović u 66 min. (Budućnost).

JABLANICA: Bojić 5, Gavrilović 6 (Sahiti -), Strahinjić 7, Ibraimović 7,5, Janković 7, Palević 6, Rajčević 6, Krivošija 6, Ivanović 6, Stošić 6, Ademović 6.

BUDUĆNOST: A. Stoiljković 7,5, Milenković 7, Stanković 6,N. Stojanović 6, B.Milošević 7, M. Stojanović 6, Đokić 7, Mitrović 7, S. Milošević 6, Mitkov 6, Janković 6 (N. Stoiljković).

Igrač utakmice: A. Stoiljković

Dobra fudbalska predstava u kojoj je domaćin bio bolji tim, u finišu utakmice imao čak dva igrača više. Ipak su gosti uspeli da se odbrane, čak i da postignu pogodak i tako ostanu na gostovanju u Medveđi neporaženi.

U prvom delu nije bilo golova, niti pak izrazitih prilika ni pred jednim ni pred drugim golom. Prva radost za domaćina stigla je u 66 minutu igre. Posle centar šuta sa desne strane najviši u skoku pred gol gostiju bio je Ibraimović i postigo pogodak, koji je izvao oduševljenje kod domačina.

Igrao se 78 minut utakmice, kad je golman Bojić imao loptu u svom kaznenom protoru, nesportski se poneo prema navijačaima gostiju, što je sudija Anastasijević kaznio kartonom i dosudio slobodan udarac za goste iz Orašja. Slobodan udarac vešto je izveo Milošević. Lopta je pogodila desnu stativu Bojićevog gola i završila u mrežu.

Od tog trenutka domaćin je krenuo na sve ili ništa. Opsedao je prosto gol gostiju koji su se uspešno branili na čelu sa golmanom A. Stoiljkovićem i odneli pola plena kući.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print