JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“ANĐELI” ŽELE DA VISOKO UZLETE

Vranje:Na fudbalskom terenu u kasarini „1300 kaplara“  i u sportskoj hali u Vranju zavisno od vremenskih uslova u  toku su pripreme FK Nebeski Anđeli člana Zone-jug  i to  svakog dana ukupno 24 fudbalera trenira pod budnim okom šefa stuke Branimira Stošića koji je izvršio prozikvu igrača 1 februara i krenulu sa bazičnim pripremama na sticanju psihofizičke izdržljivosti. Radi se svakog dana i napori treninga svi igrači podnose sa lakoćom uprkos po neki dan lošeg vremena ali ni to nije prepreka dobrom radu.

Fudblalerima su predočeni ciljevi nastavaka prvenstva kao i plan priprema i odigravanje priajteljskih utakmica. Na prozivci i ovih dan su se odazvali svi igrači i svi vredno treniraju njih čak 24 su na raspolaganju šefu struke Stošiću.

U ovom prelaznom roku novajlije nema niti je pak neko napustio nebesko plave, znači kopletan igrački kadar iz jesenjeg dela prvenstva. Znači boje Nebeskih Anđela i na proleće braniće: Golmani Marjan Mitić i Stefan Mirdzić, i igrači Igor pešić, Slobodan ignjatović, Dalibor Mladenović, Dušan Strahinjić, Miloš Ristić, Vladimir Trajković, Veljko Ranković, Nenad Jovanović, Aleksandar(S) Stojković, Marko Stevanović, Dragoslav Trajković, Aleksandar Stoilković, Boris Jovanović, Aleksandar(B) Stojković, Marko Kostić, Nemanja Cvetković, Nikola Stojanović, Veljko Ristić, Strahinja Jakovljević, Matija Jovčić, Marjan Stanimirović, Petar Petrović.

U planu su odigravanje pripremnih utakmica i to prva kontrolna utakmica sa FK Mladost iz Vinarca, Pčinjom iz Trgovišta, ma da smo u planu da odigramo još dve do tri kontrolne utakmice kako bi što bolje se pripremili za proleće jer tim se uglavnom zna iz jesenjeg dela prvenstva, možda će doći do nekih promena, zavisno ko se nametne i izbori mesto u timu kaže šef struke Branimir Stošić.

U ime najčitanijeg sportskog portala na jugoistoku Srbije našim vojnicima –fudblalerima poželimo pre svega uspešne pripreme, potom i još uspešnij eigre u prolećnom delu prvenstva i još bolji plsman na tabeli Zona jug.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print