JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Medveđani neznaju za poraz

ZONA JUG

FK JABLANICA-FK ALAKINCE 3:1( 2:1)

Medveđa: Gledalaca 200. Sidija: Marija Đorđević(Leskovac) 8. Strelci: Sahiti u 10, Ivanović u 35, Dojčinović u 54 za Jablanicu, M. Petrović u 44(KU) za Alakince. Žuti kartoni: B. Mihajlović (Jablanica), Gačić, Aleksić, Radoičić(Alakince).

JABLANICA: Mitić 7, Stošić 7, Zarić 7 ( Ibraimović 7), Slavko Rajčević 6 ( Mihajlović 6,5), Jović 7,5, Janković 7, Stefan Rajčević 7, Ivanović 8, Š. Sahiti 7 ( Grozdanović 7), Palević 7 ( Š. Sahiti 7),Dojčinović 7,5.

ALAKIONCE: Gačić 6, Manolčev 6, Dobrić 6, Aleksić 6, Tasić 6, Tairović 6,5, Milovanović 6,5, Ljubić 6, Petrović 7, Radojičić 6, Stanimirović 6.

Igrač utakmice: Marko Ivanović

Serija bez poraza se nstavlja, ovog puta Medveđani su bili bolji od goste iz Alakinca, koji su doputovali sa samo 11 igrača i svojski se borili do kraja, ali nisu mogli da odole pulenima trenera Srđana Kocića koji iz kolo u kolo igraju sve bolje i bolje. Seriju pogodaka otvorio je Š. Sahiti već u 10 minutu igre , da bi prednost udvostučio Ivanović u 35 minutu igre. I kada se činilo da će se tim rezultatom otići na odmor pobrinuli su se gosti da u 44 minutu iz kazenenog udarca smanje prednost domaćina. U drugom delu utakmice viđen je još jedan pogodak i to sve boljeg novajlije u redovima domaćih Dojčinovića u 54 minutu igre što se do kraja ispostavilo da je to bio konačan rezulultat uz još jednu vrednu pobedu domaćih koji neznaju za poraz ove jeseni.

V. STEVANOVIĆ

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print