JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Petarda Gornjostopanjčanja u Lebanu

ZONA JUG

RADAN – JEDINSTVO –(GS) 2:5  (1:1)

Lebane: Gledalaca 300. Sudija: Nemanja Arsić (Leskovac) 8. Strelci Nasstić u 2, 51 za Radan, Stefan Stefanović u 5, 69. 76, 86, Blagojević u90 +4 za Jedinstvo . Žuti kartoni: Nilošević, /Radan), Novović, Marinkovič S. Stefanović, Đorđević(Jedinstvo) Crverni kartoni oba drugi žuti: Nastić (Radan 75 min, Danijel Dimitrijević 88 (Jedintsvo).

RADAN: Kocić 5, Stoiljković 6, Milan Stanković 6, Milošević 6, Cvetković 6, ( Vojinović -), Vidan Stanković 6, Nastić7,5, Miloš Stanković 5,5, Dodić ,5,5, Kostić 5, Stevanović 5 ( I. Petrović-).

JEDINSTVO: Aleksić 8, Novović 7, Ristić 7 ( Bojković 7, Veljko Stefanović 7,5, Marinković 7,5, Kostić 7,5, Dimitrijević 7, Trajković 7 ( Marinković 7),Blagojević 8, Dejan Stefanović 7,5, Stefan Stefanović 9, (Zdravković-)

Igrač utakmice: Stefan Stefanović

Ni najveći neverni tomi iz Lebana nisu očekivali ovakav debakal svojih ljubimaca u derbiju kola sa ekipom lidera na tabeli Jedintvso iz Gornjeg Stopnjna, jer su nadidigrani u svim elementima fudbalsek igre i visoko poraženi, ma da je i Radan ima svoje izrazite prilike ali ih nije realizovao, jedina svetla tačka u timu Lebančana bio je dvostruki strelac Perica Nastić. Simultanka Lebančanima od strane kapitena Stefana Stefanovića koji je čak četiri puta matirao vrlo slabog golmana domaćih Cakića.

Međeutim sve je počelo drugačije već u 2 minutu Nastić u srcu šesnaestrerca gostiju sam sebi stvara šansu i postiže pogodak za voćstvo, koje je obećavalo dobru igru i pobedu Lebančćana. Međutim samo tri minuta kasnije nesporazum Milana Stankovića i golmana Cakića vešto koristi Stefan Stefanović i poravnava rezultat na 1:1, što je bio to njegov prvi pogodak na utakmici. Sa tim rezultatom se završilo i prvo poluvreme, uz propuštene prilike za domaće Nastića u 14, 45 minutu, dok za goste u 30 minutu četvorostrruki strelac Stefan Sefanović nije bio uspešan.

U drugom delu potpuno druga slika na terenu gosti su ti koji postižu pogotke, dok Lebančnai promašuju, jedino u 51 minutu na odlično dodavanje Dodića Nastić po drugi put dovodi svoj tim u voćstvo od 2:1 i ponovo se činilo da će sve ići na vodenicu Lebančana.

Igrao se 69 minut kada Stefanović poravnava rezultat na 2:2 i ponovo dovodi utakmcu u nieizvesnost. Samo dva minuta kasnije Kostić oči u oči sa golmanom Aleksićem ali ovaj izvanrednom intervencijom spašava pogodak. Samo šest minuta kasnije  usledila je kazna pogrešio je Milošević, lopte se dokopao Stefan Stefanović krenuo sam od centra , pokušao je da ga omete Milan Stanković i golman Cakić je prvi put odbranio udarac ali je iz drugog pokušaja poslao lotu u mrežu domaćih.

Ponovo u 80 minutu idelna prilika za poravnjanjae rezultata tragičar je ponovo Kostić koji pogađa prečku. I kako to biva stiže kazna u 86 minutu Stefanović se po četvrti put upisuje u strelce  za 2:4. Konačnih 2:5 usledili su u nadoknadi vremena kada se pred gol domaćih njabolje snašao Blagojević i postigao pogodak za visoku pobedu svog tima.

V. STEVANOVIĆ

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print