JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KOMŠISKI DERBI ZA SVE SLADOKUSCE

Lebane: U okviru 17 kola Prvenstva Zona-jug u nedelju je u Lebanu komšiski derbi između domaćeg Radana i Puste reke iz Bojnika. Radan je u prvom kolu poražen (3.1) od Nebeske anđele na gostovanju u Bujanovcu, dok je Pusta reka na svom terenu remizirala(1:1) sa Slogom iz Leskovac.

I jedan i drugi tim žele u nedelju da se iskupe za neuspeli prolećni start , pa se na stadionu u Lebanu očekuje prava prvenstvena utakmica koje su uvek krajnje neizvesene bilo da se igraju u Lebanu ili Bojniku , donose dopadljiv fudbal. Jesenas u Bojniku pobedniki je bio Pusta reka i sada Radan želi da im vrati istom merom i izjednače se u pobedama u ovom prvenstvu. I jedni i drugi su tu negde u sredini tabele, nijednom nij ecilj vrh niti pa mogu doći u zoni ispadanja, samo je upitanju prestiž.

O nedeljnom duewlu sa ekipom Pusate reke šef struke Lebanačana isusni trener Srđan Kocić kaže: Poštujem i uvažama ekipu Puste reke u čijim redovim aima nekoliko kvaitetnih igrača za ovaj rang takmičenje. Poraz u Bujanovcu je zaboravljen i okrećemo se nedeljnom komšiskom derbiju. Moje ekipa je dosta podmlađena li mi drugog izbora nemamo nego da idemo na pobedu. Verujem da će iz kolo u kolo biti sve bolje tako da u nedelju mogu da kažem čas Bojničanima ali su nama preko potrebni bodovi i mi ćemo sve učiniti da se na kraju radujemo bio je jasan Kocić.

Iz tabora Bojničana javio nam se “alfa i omega” tima predsednik kluba i igrač koji još uvek daje primer mlađima kako treba da se bori za boje kluba Predrag Vidojević koji kaže: Pokušaćemo u Lebanu da ispravimo grešku iz prvog kola i pokušamo da iz Lebana donesemo sva tri boda. Uvažavam i poštujem ekipu koju vodi Srđan Kocić koja je dosta podmlažena ali i mi smo takođe podmladili tim pa će to biti duel sa obe strane sklop mladosti i iskustva. Očekujem fer i korektnu utakmicu kakve su i dosad bile između naša dva kluba. Samo da posluže vremenski uslovi zbog kiše očekujem jednu krajnj eneizvesnu utakmicu i neka pobedi ko bude bolji takođe je bio jasan Vidojević

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print