JugSport.net

sportski portal južne Srbije

RUTINSKA POBEDA BOJNIČANA

ZONA JUG

 

PUSTA REKA- PLANTAŽA 4:2 ( 3:1)

Bojnik. Gledalaca 250. Sudija: Nikola Stoiljković ( Leskovac) 8. Strelci: Jović u 10, Danijel Stanišić u 35, M. Jovanović u 40, Azirović u 82 za Pustu reku, Nikola Stanković u 24, 69 za Plantažu. Žuti kartoni: L. Petrović ( Pusta reka).

 

PUSWTA REKA: Đikić A. Ilić Danijel Stanišić 8, M. Jovanović 7,5,(Azirović 7), N. Jovanović 7,(Vidojević 7), Jović 7,5, Ljubenović 7, Đenić 7, Stojčić 7, Stefan Stanković 7, (N. Petrović 7), L. Petrović 7.

 

PLANTAŽA: Janković 6, Ivanović 6, Dimitrijević 6,5, Jaković 6,5, Nikolić 6, Stojanović 6, Tošić- ( Dimitrijević 6), N. Stanković 8, Mirković 6,5, Stamenković 6, Krstić 6.

Igrač utakmice: Danijel Stanišić

Pustorečani ovog proleća nastavlaju sa dobrim igrama, zabewležili su šest pobeda i samo jedan remi, i ovog puata je savladan vrlo dobar tim iz Donjeg Stopanja gde je viđena dobra fudbalska prestava i čak šest pogodaka. Prvi deo susreta domaći su rešili u svoju korist pogotcima Jovića, najboljeg pojedinca utakmice danijela Stanišića i M. Jovanovića, dok su gosti jedino što su uspeli to je da preko N. Stankovića u 24 poravnaju rezultat. U drugom delu igre još po jedan pogodak na obe starne a strelci su bili za domaće rezervisata Azirović dok za goste po drugi put se u strelce upisao N. Stanković ali je premalo bilo da se savlada ovog proleća odličan tim iz Bojnika.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print