JugSport.net

sportski portal južne Srbije

VREDAN BOD LEBANČANA

ZONA JUG

 

SVETLOST- RADAN 1:1 (1:1)

Pukovac: Gledalaca 100. Sudija: Žarko Dimitrijević ( Leskovac) 7. Strelci: Stojadinović u 29 (KU) za Svetlost, M. Stanković u 9 min. Za Radan. L. Jovanović, Marković , Ranđelović, Cvetković ( Svetlost), Stoiljković, Milošević, V. Stanković, M. Stanković ( Radan).

 

SVETLOST: Komljenac 6, Mitrović 6,( Banković 6) Jovanović 6,5, Marković6, Tonić 6,5, Stamenković6,5, Petrović 6, Stojadinović 7, Marjanović 6,5, Ranđelović 6, Cvetković 6

 

RADAN: Ivanović7, Stoiljković 6,5, Stojković6, Milošević 7, Cvetković6,5, V. Stanković6,(Ilić-), Grozdanović6,5,(Perić -), M. Stanković 7, (Prokopović 6), Kostić 6,5, Savić 6,(Živković 6), Stevanović 6.

Igrač utakmice: Miloš Ivanović

Podela na ravne časti u Pukovcu , gde su viđena oba pogotka u prvom delu utakmice, po jedan na obe strane i podela na ravne časti je možda i naj pravedniji ishod . Gosti su prvi i rano poveli već u 9 minutu strelac j ebio kapiten Miloš Stanković koji se potom u 37 minutu povredio i da je ostao na terenu možda bi bio drugačiji ishod. Domaći su u 29 minutu izjednačili pošto je penal skrivio Milošević a siguran izvođač bio je Stojadinović. U drugom delu nije bilo golova, pa se ispostavilo da je konačan rezultat bio onaj postignut u prvom delu utakmice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print