JugSport.net

sportski portal južne Srbije

STONI TENIS U BOJNIKU PO MESNIM ZAJEDNICAMA

Bojnik: U organizaciji Sportskog saveza opštine Bojnik na čelu sa predsednikom Dejanom Arsićem a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave u Bojniku na čelu sa predsednikom Nebojšom Nenadovićem po prvi put biće organizovan turnir Mesnih Zajednica u Stonom tenisu. Turnir će se održati u četiri Mesene Zajednice najpre u  Stubli, potom u Kacabać , zatim u Donje Konjuvce,i na kraju u Kosančiću, dok će finalni susreti biti održani u Bojnikuu. Ekipe su podeljene u dve grupe po pet timova i igraće se po bod sistemu, znači svak sa svakim u grupi.U četvrtfinalni dueli idu po ćetiri ekipe, znači iz obe grupe ispada po jedna ekipa i četvrtfinalne i polufinalne utakice kao  i finalna utakmica  igraće se u Sportskoj hali u Bojniku. Turnir će trajati od prilike mesec dana a sa prvim utakmica startuje se već u nedelju 20 februara u Mesnoj zajednici Stubla oni su prvi domaćini turnira. Sve utakmice sudiće  službena lica iz Sportskog saveza opštine Bojnik.

U A grupu su: Kosančić, Crkvica, Klub mladih Kacabać, Stubla II, Dragovac.

U B Grupu su: Stubla I, Pridvorica, Donje Konjuvce, Kacabać, Šašava družina.

Raspored prvog dana u nedelju 20 februara 2022 godine u Stubli izgleda ovako:  U 17 h: Kosančić – Stubla II , u 18 Klub mladih Kacabać- Dragovac dok je u I kolu slobodna Crkvica i to su dueli u A grupi turnira.

U 19 h: Stubla I – Pridvorica, u 20 H: Donje Konjuvce- Kacabać, dok je slobodna ekipa Šašave družine i to su utakmice B grupe turnira.

Sledeće nedelje 27 februara 2022 godine domaćin turnira je Mesna Zajednica sela Kacabać.

Organizator i pokrovitelj turnira organiovali su nagrade. Za prvo mesto stonoteniski  sto, za drugo i treće mesto stonoteniski reketi i loptice . Biće proglašen i najbolji igrač turnira.

Cilj nam je da što više poplarišemo Stoni tenis u opštini Bojnik jer imamo  klub SK Pusta reka koji beleže odličen rezultate i bili su na pragu plasmana u Saveznom rangu takmičenja, pa je ovo prilika da se Stoni tenis igra i u seoskim Mesnim Zajednicama i tako iz masovnost će proizaći još bolji kvalitet ovog sporta koji će repezentovati našu opštinu Bojnik i čitav Pustorečki kraj, reči su predsednika Sportskog saveza opštine Bojnik Dejana Arsića.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print