JugSport.net

sportski portal južne Srbije

U BOJNIKU PODELA NA RAVNE ČASTI

PRIJATELJSKA UTAKMICA

FK PUSTA REKA- OFK TOPLIČANIN 2:2 ( 1:1)

Bojnik. Gledalaca 100. Sudija: Boban Nikolić (Bojnik). Strelci: S. Stanković u 2, D. Arsić u 65 za Pustu reku, D. Marković u 60, M. Atsić u 70 za OFK Topličanin.

PUSTA REKA: Siniša Stanković, N. Petrović, Danilo Stanišić, M. Stojanović, L. Petrović,  D. Stojčić, A. Ilić, Danijel Stanišić, D. Arsić, S. Stanković, M. Jovanović. Igrali su još: Cenić, Ljubenović, Vidojević.

OFK TOPLIČANIN: Koković, D. Stanković, Marković, Stojković, Paunović, N. Stanković, Dragićević, Al. Stanković, Stanković, Kaličanin, M. Arsić. Igrali su još: Đorđević, Stojić, Koprešević, Božić, Atansković, Jovanović, Kitić, Z. Nikolić, B. Nikolić, U. Jovanović

Podela na ravne časti u Bojniku po jedan pogodak oba tima u oba dela igre u fer i korektnoj igri jednog i drugog tima. Več u 2 minutu domaći su posle prodora po desnoj strani M. Jovanovićai odlićnog centar šuta nisko po zemlji,  na pravo mesto se našao S. Stanković i sa nekoiko metara matirao dobrog golmana Kokovića. Gosti su u 32 minutu evro golom Dušana Markovića poravnali rezultat, koji je strahovitim udarcem sa nekih dvadesetak metara poslao loptu u sam gornji deni  ugao nemoćnog Siniše Stankovića koji je samo pogledom ispratio let lotu u nebranjeni deo mreže, i sa tim rezultaom se otišlo na zalsuženi odmor.

U drugom delu ponovo domaći po drugi put dolaze u voćstvo pogotkoam Dušana Arsića koji se revanširao Markoviću i takođe postigo evro gol za svoj tim, pota je završila u sam gornji levi ugao nemoćnog Kokovića.

Konačnih 2:2 usledili su u 70 minutu igre pogotkom M. Arsića koji je ukrao loptu jednom od igrača domaćih i ušao u kazneni protor sa leve strane i poslao lotu u sam donji desni ugao i tako zadovoljio pravdu, jer nerešen rezultat je naj pravedniji ishod na terenu šta su prikazali jedan i drugi tim na ovom susretu.

Domaći su u finišu imali nekoliko izglednih prilika preko D. Arsića i Danila Stanišića, ali se golman Koković istako dobrim odbranama  i tako uskratio pobedu domaćinu.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print