JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POBEDA ZA PROLEĆNI JURIŠ NA TITULU

ZONA JUG

JABLANICA – RADAN 0:2 (0:1)

Medveđa: Gledalaca 300. Sudija: Kajkuš Ermes  ( DragaŠ) 7. Strelci: Živković u 43 iu Milan Stanković u 72 min: Žuti kartoni: Zaimi, Palević, Dijčinović (Jablanica). Stoiljković, Milan Stanković, Milošević, Nastić, Miloš Stanković, Živković(Radan).

JABLANICA: Mitić 7, Jović 7,5, Zarić 6 Mihajlović 6), Janković Zaimi 6,5, Stefan Rajčeević 6,5, Ivanović 6, Savić 6, Palević 6 ( Z. Sahitić 6 ), Dojčinović 6,5, Stošić 6.

RADAN: Mirdzić 7,(Kocić-),  Stoiljjković 7,5, M. Cvetkovbić 7,5, Milan Stanković 8, Dodić 7, Vidan Stanković 8, Nastić 7,(D. Nikolić-),  Miloš Stanković 7,5, Kostić 8, Živković 8

Igrač utakmice : Nikola Živković

Komšiski derbi potpuno zasluženo je  pripao gostima iz Lebana, koji su od prvog minuta znali šta hoćev, i da im je cilj jedino pobeda. Zato su u susret ušli maksimalno motivisani, svesni da ih pobeda u Medveđu na proleće priključuje timovima u borbi za titulu prvaka

. Domaćin je pružio svoj maksimum ali protiv  taktički bolje postavljene ekipe Radana ništa nije mogao da učini. Već u prvom napadu gosti su preko Živkovića propustili priliku da postignu pogodak. Jalovi napadai domaćina završavali su se tu ispred  kaznenog protora gde  su apsolutni gospodari bili  štoperi Milan Stanković i Milošević.

Prvi pogodak na utakmicu viđen je u samom finišu  prvog dela igre kada se Živković odlućio na udarac sa nekih dvadesetak metara i lopta je završila u same rašlje nemoćnog golmana Mitića koji je  samo pogledeom mogao da isprati let lopte. Evro gol mladog i sve boljeg Živkovića, koji je u drugom delu pogopdio prečku.

U drugom delu ista slika kao iz prvog dela igre domaći su uazaludno pokušavali ali je gost iz Lebana bio opasan iz kontra napade. To je urodilio plodom po levoj strani je izvredno prošao mladi Vidan Stanković  još bolje poslužio Milana Stankovića kome nije bilo teško da sa nekoliko metara  udvostrući prednost svog tima.

To se dogodilo u 72 minutu igrena derbiju,     što je i bio konačan rezulatat u komšiskom derbiju u Medveđi, gde  domaćinu ostaje žal za propsustenom pobedom i da zimuju na čelu tabele zajedno sa Svetlost iz Badnjevca , Radanu pobeda koja mnogo znači kao podstrek za prolećni deo prvenstva.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print