JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BATUŠINČANI REDOM OTPISUJU

ZONA CENTAR

MLADOST – PUKOVAC 3:1 ( 1:1)

Batušinac: Gledalaca 250. Sudija: lazar Jović ( Niš) 7. Strelci U. Jovanović u 30, 61, M. Đorđević u 78 za Mladost, Veljković u 39 za Pukovac.

MLADOST : Mihajlović 7, Đorđević 7,5, Petrović 7, Miloš Đorđević 7, Nikolić 7, M. Stanković 7, Perić 7, U. Jovanović 8, Denić 7, Dinić 7, N. Jovanović 7.

PUKOVAC:Mitić 6, Veljković 7 , Iskrenović 6, Smiljković 6,5, Petrović 7, Mišić 6, Janković 6, Tošić 6,5, Ranđelović 6, Stojanović 6, 5, Vojislavić 6.

Igrač utakmice: U. Jovanović

Gosti su u prvom delu odolevali naletima domaćina, čak su uspeli da prvi deo sureta reše bez pobednika, jer je viđen po jedan pogodak na obe strane. Domaći su prvi došli u voćstvo u 30 minutu, da bi devet minuta kasnije gosti preko Veljkovića poravnali rezultat i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U durgom delu utakmice domaći su zaigrali još bolje i sa dva pogotka još u mreži Mitića rešili pitanje pobednika. Najpre je domaćin po drugi put došao u voćstvo (2:1)  u 61 minutu svojim drugim golom najboljeg pojedinca na utakmici U. Jovanovića da bi M. Đorđević u 78 postigao i treći pogodak za  domaćina i postavio konačnih 3:1 jer do kraja utakmice nije bilo više pogodaka.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print