JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DA SE ZNA KO JE STARIJI

FK ORLJANJE – 4 JUL (MEKIŠ) 3:1

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Orljane:Gledalaca 100. Sudija: Saša Kulić.     Strelci: Stefan Stanković u 15, Filip Nikolić u 30 i 68 za Orljane, Al. Đorđević u 78 za 4 JUL.

FK ORLJANE: Jovanović, Ivanović, Dimitrijević, Zdravković Cvetković, Dekić, Simić, M. Ivanović, Stanković, Nikolić, Milenković. Igrali su još: Milošević, Simonović, Petrović, Milutinovič.

FK “4 JUL”: Stanković, ;Marković, Grozdanović, Blagojević, Dikić, Zdravković, B. Grozdanović, Đorđević, Prokić, Krstić, Milošević. Igrali su još: Ćerimović, Perić, Milošević.

Rutinska pobeda domaćina u prijateljskom odmeravanju snaga sa gostima iz Mekiša koji su takođe pokazali svoj kvaitet ali su naišli na daleko iskusnijeg i boljeg protivnika Zonaša iz Orljna. Centralna figura utakmice bio je dvostruki strelac za domaće Filip Nikolić,I po jedan Stefan STanković za domaće I A. Đorđević za goste iz Mekiša.

Bilo još prilika i pred jednim i pred drugim golom,da rezultat bude izražen većim rezultatom, jer se igralo fer i korektno kako i priliči komšijama , još u odmeravanju snaga u prijateljskoj utakmici gde se pokazalo ko je stariji i iskusniji protivnik.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili