JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Prokupčani pevajući iz D.Stopanja

ZONA JUG

PLANTAŽA- OFK TOPLIČANIN 1:3 (1:1)

Donje  Stopnje: Gledalaca 200. Sudija: Kajkuš Esmest(Dragaš) 8. Strelci: Marjan  Stojanović u 30, za Plantažu, Velimir Stanković u 34, Dušan Marković u 65, Stojković u 71 (KU)-Žuti kartoni: Velimir Stanković, (OFK Topličanin), Crveni karton: D, Stojković u 82min(OFK Topličanin).

PLANTAŽA: Jevtić – ( M. MItić 6), Dimitrijević 6 M. Ilić 6, A. Ilić 6 ( S. MItić -), Krstić 6, Jovanović 6 , Mladenović 6, Stojanović 6, Prokopović 6 ( Dimitrijetvić-), S. Ilić 6, Cvetanov 6.

OFK TOPLIČANIN: Đorđević 7, D. Stanković 7/ M. Jovanović-), Stojić 7 ( D. Marković 7), Denić 7 ( Dragičević-), Antanasijević 7, V. Stanković 8, Kaličanin 8, N. Kitć 7 (J. Jovanović 7), L. Paunović 7, Stojković 7,5, M. Kitić 7

Igrač utakmice. Velimir Stanković

Već na samom poćetku utakmice gosti iz Prokuplja us preko Nemanje Kitića, ali je golman Jevtić odličnom intervencijojm sprečio pogodak. Več u ranim minutima igre tačnije u 23 minutu povredio se golman domaćih Jevtić pa je na gol morao sa stane igrač Marko Mitić. U 30 minutu igre loše ispucavanje lopte golmana gostiju Đorđevića dobro je reagovao Nikola Mladenović Pronašao usaamljenog Stojanovića koje je domaćina doveo u voćstvo od 1:0. Radost domaćih trajala je kratko, posle samo četiri minuta igre u kaznenom prostoru domaćih najbolje se snalazi Velimir Stanković I poravnava rezultat. I sa tim rezultatom se otišlo na odmor, ma da je kapiten  Kaličanin u 37 minutu imao izvanrednu priliku da preokrene rezultat u svoju korist ali se istako rezerni golman Mitić.  U drugom delu prvu ozbiljniju priliku imaju domaći u 50 minutu kada pogađaju prečku , jedino što su ozbiljnije ugrozili gol gostiju iz Prokuplja. Nadmoćnost gostiju krunisana je pogotkom rezerviste Dušana Markovića , nakon odlične asistencije Anastasijevića. U 71 minutu Kalićanin je uputio udarac na gol domaćina,neko je od njih igrao  je rukom I sudija je opravdano pokazao na belu tačku. Siguran izvođač bio je Dušan Stojković za konačnih 1:3 . Več u sledećem kolu na stadionu OFK Sinđelićau Nišu kao uslovni domaćin  OFK Topličanin će ugostiti dosad ne poraženu Jablanicu iz Medveđe, pa je to poziv navijačima iz Prokuplja da dođu u što većem broju I pomognu svojim pulenima da pobde dosad neporažene Medveđane.

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print