JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PODELA NA RAVNE ČASTI

SRPSKA LIGA-ISTOK

OFK BRZI BROD-RADNIČKI (PI) 2:2 ( 1:2)

Brzi Brod: Gledalaca 500. Sudija: Nikola Babić(Aleksinac) 7. Strelci: Anđelković 29, Marko Stamenković u 85 za OFK Brzi Brod, Radivojević u 8 i 23 minutu z Radanički). Žuti kartoni: S. Ilić, Nedeljković, Anđelković, Dinić, Kosatić, Pavlović, Đorđević ( OFK Brzi Brod), Petrov, Milanović, Ristov, Apostolović ( Radnički).

OFK BRZI BROD: S. Ilić 8, Nedeljković 6 ( Stamenković 7,5), Kostić 7, Anđelković 7,5, Dinić 6 ( V. Đorđeviuć 6,5), A. Stamneković 7, Kostadinović 7, P. Stojanović 7 ( D. Kostić 6,5), Tošić 7, Miljković 6 ( M. Pavlović 6), Krstić 6 ( Cvetanović 6 ).

RADNIČKI Ivanović 6,B. Mančić 7, Tolić 6,5, Petrov 6,5, Gajić 7, Radivojevićč 8, D. Stojanović 6 ( Stepanović-), N. Mančić 6 ( Apostolović 6), Milanović 6 (Petrović-), Ristov 7, Sekulić 6,5.

Igrač utakmice: Stefan Ilić

Podela na ravne časti, u fer i korektnoj igri gde je možda sudija Babić malo prenaglio žutim kartonima koje je pokazao dosta. Gosti su priredili hladan tuš za domaće pristalice već u 8 minutu su preko dvostrukog strelca Radivojevića došli u voćstvo 0:1. Već u 23 minutu ta prednost je udvostručena, po drugi put je strelac Radivojević i čililo se da bodovi idu za Pirot. Međutim domaćin se nije predavao i do odlaska na odmor smanjuju prednost od dva pogotka, na jedan a strelac je Anđelković  i sa tim rezultatom se otišlo na zalsuženi odmor.

U drugom delu tek u samom finišu tačnije u 85 minutu pravda je zadovoljena a strelac je rezervista Marko Stamenković koji postavlja konačnih 2:2 na utakmci  u kojoj je briljirao golman domaćih S. Ilić sa nekoliko bravuroznih intervencija  i najzaslužniji je  što je utakmica završena bez poednika. Ipak slađa polovina odlazi za Pirot, a domaćinu ostaje žal za propuštenom pobedom, jer su bili lišeni usluge nekoliko standranih igrača.