JugSport.net

sportski portal južne Srbije

VUKOVIĆ UVELIČAO SKUPŠTINU BOJNIČANA

Bojnik.. U Bojniku je Košarkaški klub Pusta reka održao Izbornu Skupštinu košarkaškog kluba „Pusta reka“ U prostorijama USH „Bojnik“. Skupštini su pored delegata prisustvovali i predsednik Regionalnog košarkaškog Saveza južne Srbije Gospodin Vule Vuković iz Prokuplja, kao i Gemeralni sekretar RKSJS gospodinVeselin Marjanović iz Leskovca, i Komesar za takmičenje mlađih kategorija Gospodin Milan Nikolić.

Skupštinu je otvorio i obratio se prisutnim predsednik kluba Petar Stojčić koji je pozdravio sve prisutne, a delegatima poželeo ispešan rad u Skupštini. Potom je reč dao predsedniku RKSJS Vuletu Vukoviću , koji je pohvalio dosadašnji rad kluba iz Bojnika. Takođe izrekao je sve pohvale na rad predsednika kluba uz zahvalnost što ga je uvažio i pozvao na Skupštini. Takođe je izrekao reči hvale za rad Stojčića u Savezu  s obzirom da je član Nadzornog odbora RKSJS.

Izabrana je i verifikaciona komisija u satavu Aleksandar Kostić, i Nikola Jovanović. A zapsničar je bio Milan Nikolić i overivači zapsinika Dalibor Kostić i Aleksandar Janković. Usvojen je i Dnevni red Skupštine sa sledećim dvnevnim redom.

1.    Izbor predsednika kluba

2.    Izbor Upravnog odbora kluba

3.    Izbor Nadzornog odbora kluba

4.    Razmo,

Jednoglasnu podršku za svoj drugi mndat dobio je ponovo Petar Stojčić, koji se u svom prvom prvom madatu  dorbim radom, i povereneo mu je po drugi put uzastopno, sa nadom da će ponovoti uspešan rad.

Upravni odbor je izabran u sastavu : Predsednik UO Petar Stojčić a članovi Nenad Stoiljković , Darko Jović, Saša Stefanović, Nikola Nikolić.

Izabran je i Nadzorni Odbor u satvu: Nikola Jovanović, Dalibor kostić, Darko Veljković.

Generalni sekretar RKSJS  i on se obratio prisustnim rečima: Najpre je pozdravio prisutne i zahvalio se prvom predsedniku kluba Saši Stefanoviću i poželeo da klub dobije svog trenera iz redova igrača koji su na zalasku kariejre i čestitao na održanoj Skupštini koja je bila vrlo uspešna i jednoglana.

I kako to priliči pravom predsedniku poput Vuletu Vukoviću klubu j na poklon doneo četiri košarkaške lopte za treninge i utakmice  na kome su mu svi članovi kluba bili vrlo zahvalni.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili