JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bod iz Kragujevca nesme da zavara

Leskovac.Lepi vremenski uslovi uslovili su da se Konferencija za medije održi na stadionu GFK Dubočice pred sutrašnji duel sa ekipom OFK Žarkova iz Beograda, koja se igra na  gradskom stadionu sa početkom u14 čaova u okviru 20 kola prvenstva Prve fudbalske lige Srbije, gde treba očekivati još jednu dobru fudbalsku predstavu u kojoj će puleni trenera Saše Mrkića  sve učiniti da pobedom nastave prolećni deo prvenstva. Gosti iz Beograda  su u prošlom kolu poraženi na svom terenu,  domaćin je osvojio u Kragujevcu bod, ali u suret treba ući maksimalno motivisano i sa takvim pristupom se treba i očekivati nova tri boda Leskovčana.

Upravo danas na Konferenciji za štapu pojavilsu se Generalnisekretar kluba Dušan Petković, šef stuke Saša Mrkić i fudbaleri Nemanja Gorčić i Lazar Marković.

Medima se prvi obratio šef struke Saša Mrkić kojo je rekao. Najpre da se zahvalim momcima   na jednoj divnoj fudbalskoj prestavi u Kragujevcu gde je bilo fudbalske lepote, požrtvovanja i taktički dobo odigrane utakmice. U Kragujevac nismo otišli da s ebranimo već na protiv da pokušamo da osvojimo sva tri boda i to nam je bila ideja. Upravo tu smo hteli da vidimo na toj utakmci gde se nalazimo kad je reč o fizičkoj pripremljenosti,  lično sam zadovoljan rezultatom i igrom mojih izabranika. Nisam jedino zadovoljan propuštenim prilikama jer da smo ih realizovali verovatno bi se kući vratili sa sva tri boda. Sve u svemu utakmice sa Kabelom i u Kragujevcu smo arhivirali i ali smo pokazali da ako možemo da se ravnopravno nosimo sa dva najkvaitetna tima u ligi , zašto nebismo mogli i sa ostalima. Sutrašnji protivnik je tim iz sredine tabele, koji u svojim redovima ima pregšt igrča koji su ponikli po Beogradskim klubovima.  Ako želimo ostanak moramo da težimo da bodovi ostaju u Leskovcu,  cilj je to svih nas da se ostane u ligi, zato i bodovi moraju da ostaju u Leskovcu. Što se tiče igračkog kadra svi su spremni nema povređenih, svi su motivisani  za utakmcu rekao je na kraju Mrkić.

Potom se medijam predstavio Nemanja Gorćićnovaljija u redovima Leskovčana koji je rekao: Ja sam u GFK Dubočicu došao u ovom prelaznom roku, zahvalio bih se šefu stuke Mrkiću na ukazanom povreenju, nadam se da ću se odužiti na najbolji mogući način. Sutrašnji protivnik je ekipa OFK Žarkova koji imaju dva boda više od nas i naši su direktni konurenti za opstanak u ligi. Prolećni deo prvenstva smo dobro otvorili  sa pobedom i nerešenom utakmicom, dobro smo radili i ove nedelje, tako da sutra očekujem nova tri boda.

Potom se medijama obratio i Lazar Marković kojo je rekao: Sutra imamo  za protivnika ekipu OFK Žarkova koja nas je u prvom delu pobedila, pa ćemo sutra sve učiniti da im se ravanširamo za jesenji poraz u Beogradu. Minulih dva meseca i ova nedelje radili smo naporno i protiv bilo koje ekipe igrali idemo na pobedu. Nadam se da ćemo nastaviti niz dobrih igara i pobediti i uzeti sutra tri boda bio je kratak Marković.