JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Čast gostima bodovi ostaju u Lebane

Lebane: Visoka pobeda nad ekipom OFK Topličanina u Prokuplju nije nimalo promenila ponašanje u redovima Lebančana, jer opuštenost nema. Kompletan tim koji je izveo na teren kraj Toplice u Prokuplju pružio je svoj maksimum, tako da pobeda nije izostala nijednog trenutka. Po rečima aktera ovog susreta rezultat je mogao da bude i veći da nisu propuštene nekoliko izgledne prilike. Ono što su se Lebančani najviše pribojavali to je bilo suđenje. Na sreću gostiju iz Lebana  ovog puta sve je proteklo u najboljem redu. Tako da nemaju nikavu primedbu na deljenje fudbalske pravde . Teža povreda Stefana (T) Kostića nije plod oštre igre domaćina već jedan bezalen start Valjarevića u borbi za loptu po rečima povređenog igrača Radana.

Ipak sve misli Lebanačna okrenuti su nedeljnoj utakmici sa ekipom Budućnosti iz Popovca koja je sasvim neočekivano pražena na svom terenu (1:2) od Timočanina iz Knjaževca, tako da u Lebane dolaze po svoj prilici  da se rehabilituju za neočekivani poraz na samom startu prvenstva. Očekuje se na  stadionu kraj Jablanice dobra fudbalska predstava što govore i reči šefa stuke Radana Gorana Đorđevića koji  pred nedeljnu utakmcu kaže:

Dolazi nam u goste jedna od najboljih ekipa u ovom rangu takmičenja.  Prošle godine su završili u samom vrhu tabele odmah iza Jagodine i u 17 kola pretrpeli su samo jedan poraz. To govori da je reč o vrlo ozbiljnom protivniku. Još su svoje redove pojačali sa dva kvaitetna igrača iz redove OFK Topličanina  golgeterom lige Aleksandrom Stojkovićem i Krstićem. Ulazimo u seriju teških utakmica i mi drugog izbora nemamo već moramo ići na osvajanje sva tri boda na svom terenu.Igramo bez publike što je veliki neostatak za naš tim, tako da ispada da nismo domaćini već da se igra na neutralnom terenu.

Što se tiče sastava tima biće nekih izmena, što zbog povreda,  kao i povrtaka u tim oporavljenih igrača. Očekujem drugu uzastopnu pobedu mojih izabranika. Čast gostima iz Popovca ali bodovi ostaju u Lebanu.

Po svoj prilici u tim se vraća kapiten i vođa tima Miloš Stanković , koji se oporavio od povrede i najavljuje ličnu i svojih klupskih drugova dobru igru od samog početka utakmice, kako bi se savladao vrlo dobar sasatav iz pregrađa Niša. O nedeljnoj utakmci Miloš Stanković kaže:

Slažem se sa šefom da nam u goste dolazi jedan kvaitetan satav iz Popovca. Međutim mi na teren nećemo izaći sa belom zastavom.  U utakmcu ćemo ući svi do jednog maksimlano motivisani sa željom da overimo pobedu u Prokuplju i tri osvojena  boda na gostovanju. Smatram da će šef struke biti na slatkim mukama  oko sastav tima. Tako da ukoliko mi šef ukaže poverenje na meni je da to opravdam dobrom igrom poručio je na kraju vidno rapoložen kapiten“zelenih“ pred nedeljnu utakmcu koja je od bitnog značaja za dalji razvoj događaja. Jer već u sredu na redu je duel na gostovanju sa još jednim kvaitetnim sastavom  SFS Borcem u Paraćinu, potom  kod kuće Radnički iz Svilajnca.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print