JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Leskovčani priželjkuju prvu „trojku“

Leskovac: Poraz od ekipe Kabela u Novom Sadu, je prošlost za Prvoligaša iz Leskovca. Sve misli okrenute su sutrašnjem debiju na svom  stadionu u Leskovcu, nažlost bez svojih vernih navijača, koji bi po svoj prilici napunili tribine gradskog stadiona. Bilo kako bili stadion je pravo gradilište,  izvode se poslednji radovi kako  bi sutra gostima iz Kragujevca  pružili dostojno domaćinstvo.

Na konferenciji za štanpu bili su ovog puta prisutni sekretar Dušan Pektović, fubbaler Dušan Mladenović i pomoći trener Boban Cenić, koji su izneli svoje viđenje posle poraza u Novom Sadu i šta se očekuje u redovima domaćina pred utakmcu sa Radničkim 1923 iz Kragujevca.

Medijama se prvo obartio sekretar Dušan Petković rečima: Poraz u Novom Sadu je zaslužen.  Za sutrašnju utakmcu  smo ispunili sve ulove što se tiče  infrastukture.Ostalo je da se odrade VIP novinasrke lože. Potpuno spremno dočekujemo sutrašnju utakmcu. Utakmcu može da prati po 10 predtsvnika jednog i drugog tima.  Biće vrlo teže doći do pobede nego da se igra pred našim navijaćima, koji će biti uskraćeni  da prate utakmcu sa tribine.

Ponooćni treneg GFK Dubočice  Boban Cenić za sutrašnju utakmcu kaže:Sa optimizmom dočekujemo sutrašnju utakicu. Svesni situcije u kojoj  se nalazimo. U utakmcu ćemo ući krajnje obazrivo jer je reč o izuzetno dobrom protivniku koji  se po kvaitetu ubrajaju među tri ekipe u Prvoj ligi Srbije.Utakmica u drugom poluvremenu protiv Kabela u Novom Sadu je pokazala da možemo da se nadigravamo sa svakim protivnikom. Verujm da bi tribine bile prepune naših navijača , ali ipak moramo se prilagoditi uslovima pod kojim igramo i nadam se osvajanju prvih bodova u ovom prvenstvu.

Ispred igrača GFK Dubočice Konferensciji je prisutvovao Dušan Mladenović koji kaže: Spremno dočekujemo sutrašnju utakmcu. Svesni kvaiteta protivnika. Ali i mi smo u Novom Sadu pokazali da možemo da se nosimo sa svakim protivnikom  u ligi , bez obzira što smo novajlije. Radnički je iskusna ekipa ipak se nadam prvoj pobedi. Prava je šteta što nema publike, makar da je bilo njih oko 500 koji bi nam dali vetar u leđa da odigramo što bolje i zabeležimo pobedu.

Utakmica na Gradskom stadionu počinje u 17 časova bez prisustva pubike, koja  će biti uskraćena da pomogne svojim ljubimcima da zabeleže prve bodove.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili