JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Recko pevajući iz Rosulju

GFK Dubočica- Dinamo(Vr) 1:2 (0:1)

Vlasotince: Sudija: Dejan Tripković(Beograd). Strelci: Mladenović u 69 za GFK Dubočicu, Tumas u 39 , Stevanović u 76 za Dimano. Žuti kartoni:Miloš Stanković, Vuković, (Dubočica), Stanojević, Veškovac , Sousa, Stevanović( Dinamo).

GFK DUBOČICA: Lućić 6, Mitrović 6, (J. Jovanović 6), Savić 7, Gorčić 6,5 kačar 6 ( Miloš Stanković 6,  mladenović 7, S. Radić 6, Saša marković 7, Stojković 6 ( L. Mitrović-), Vuković 5,5 ( Z. Stanković 6,5 ), Milić 6 ( Stamenković 6).

GFK DUBOČICA: Vukašinović 7, Čubrilo 65, Zlatković 7, Stanojević 6, 5,(V eškovac 6),  Gordić 6 ( Keča -), Stevanović 8, Nedeljković 6,5, ( lazović-), Sousa 7, Spasić 7, Tubas 7,5, Jezdović7.

Igrač utakmice: Mlađan Stevanović

Od samog početka utakmice gosti iz Vranja su stavili do znanja da su došli da se nadigravaju sa ulsovnim domaćinom u Vlasotincu. Prvi su imali i prilike za postizanje golova

. Najpre je pripretio u 12 mintu Stevanović, potom  u 18 i Gordić , da bi  u 39 mintu došli i prvi u vočstvo od 1:0  pošto je Tumas bio najsnalažljiviji pred gol gostiju i iz neposredne bilzine matirao Lućića. Sa tim rezultaom se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu domaći preko Mladenovića u 69 minutu stižu do izjednačenja, pošto je predhodno udarac kapitena Savića završio u prečku a strelac pogotka za domaće je glavom ubacio loptu u nebranjeni deo mreže.

Odluka o pobedniku usledila je u 76 mintu kada je kapiten gostiju Stevanović umako odbrani domaćih i pored istrčalog Lućića poslao loptu u nebranjeni deo mreže za vrednu pobedu koja daje nadu u borbi za opstanak, koja je izvala erupciju oduševljenja kod goste iz Vranja.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print