JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PUSTOREČANI GRABE KA SAMOM VRHU

ZONA JUG

PUSTA REKA-TRNOVAC  3:0(1:0)

Bojnik. Gledalaca 300. Sudija: Aleksandar Nikoilić ( Leskovac) 8. Strelci: M-. Stojanović u 44 (KU), N. Petrović u 75, Danijel Stanišić u 83 minutu. Žuti kartoni: N. Jovanović, Danijel Stanišić, Arsić ( Pusta reka), Ramizi, V. Zećiri, Jusufi, LJ. Bećiri, G. Zećiri ( Trnovac). Crveni karton: Ramadani u 85 (Trnovac)

PUSTA REKA: Siniša Stanković 7, N. Petrović 7,5, Dinić 7 ( Stoiljković-), N. Jovanović 7, M. Stojanopvić 8, L. Petrović 7, Danijel Stanišić 7,5, Stojčić 7, Arsić 6,( Ljubenović-), A. Ilić 7 ( Vidojević 7,5), Danilo Stanišić 7.

TRNOVAC: Ramadani 5, Šaćiri 6, Ramizi 6,5, Limani 6, V. Zećiri 6,5, Jusufi 6,5, Ebibi 6 ( Bećiri 6), Haliti 6, Iseni 6 ( Šabani -), G. Zećiri 6 memiši 6 ( Junuzi 6.

Igrač utakmice: Miljan Stojanović

Prava prvenstvena utakmica od prvog minuta se igralo otvoren i borbeno i sa jedne i sa druge strane, uglavnom između dva šesnaesterca bez pravih prilika za postizanje golova, ma da je bilo neekoliko poluprilika domaćina, ali je golman Ramadani dobro intervenisao. Prvi pogodak n autakmci tek u samom finišu prvog dela igre.

Igrač gostiju G. Zećiri je igrao rukom u svom kaznenom protoru a sudija Nikolić je bez razmišljanja pokazao na „kreč“. Siguran izvođać bio je mIljan Stojanaović koji je Ramadanije poslao u jednu a loptu u drugi  deo mreže, i sa tim rezultatoim s eotišlo na odmor.

U druigom delu uitakmice viđena su još dva pogotka domaćina za konačnih 3:o  i vredne pobede u duelu sa ekipom iz Trnovca koj azna da igra fudbla, jedino im hvali završnica.  Igrao se 75 minut kada je iz drugog plana izbio N. Petrović i savladao Ramadanija i tada je prednost domaćina bila udvostručena

.

Najlepša akcija na utakmci i treći pogodak domaćina u ređiji braće blizance Stanišić. Sa leve starne korner j eizveo Danilo, u buketu igrača i ako omaleni najviši u skoku bio je Danijel i poslao loptu pod samu prečku za konačnih 3:0 i seriju pobeda domaina kojoj se ne nazore skori kraj, jer puleni trenera Dejana Cenića igraju iz kolo u kolo sve bolje i bolje i njavljuju prodor na sam vrh tabele

   .

Senku na fer i korektnu igru bacio je golman gostiju Ramadani koji je u 85 minutu dobio drugi žuti karton i put u svlačionici, posle guranja napdača domaćih Arsića,

koji je takođe tom prilikom i on zaradio žuti karton, p asu gosti bili primorani da prinudno izvrše zamenu i da na gol stane rezervista Šabani polseddnjih desetak minuta.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print