JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Predsednik opštine među buduće boksere

Lebane: Već mesec dana i više pod budnim okom trenera Darka Stankovića  novoformiranog B.K. Radan iz Lebana marljivo trenira u fiskuturnoj Sali O.Š. Radovan Kovačević –Maksim. Na treningu koji se odvija u dve smene revovno ima  oko pedesetak polaznika , među njima i veći broj ženskog pola.

Večerašnji trening posetio je predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović sa svojim saradniucima  i svima uručio majice u znak pažnje , što je još jedan dokaz da Lebane  i lokalna samouprava dosta ulaže novac u razvoj sporta.

Pošto je trener Drako Stanković predstavio predsednika polazicima  škole boksa  on im se obratio rečima. Želim da Vas sve pozdravim i da vam poželim uspešnu karijeru za one koji odučite dase bavite ovim sportom. Boks je plemenita veština, Olipiski  je sport i bez obzira ako ste se bavili drugim sportom, ako ste se opredelili za ovaj niste pogrešili.

Klub će da funkcioniše besprekorno, jer kao svi ostali u Lebanu i ovaj će imati maksimalnu podršku moju i celokupnog rukovodstva opštine Lebane. Imate dobrog trenera od koga možete da naučite dosta u ovom sportu. Darko je pokazao svoj kvalitet i na moju molbu vratio se ovde u Lebane da među vama iznedri buduće šampione u ovom sportu. Ovaj poklon večeras je samo jedna mala pažnja za sve vas, da budete dobri đaci i još bolji  sportsisti.

A uz majice evo još jedno malo izenađenje. Sutra ( četvrtak) imate od mene u dogovoru sa Darka  besplatan prevoz na derbi Bokserske lige Srbij  u Nišu između domaćeg Naissusa i Loznice. Da na delu vidite bokserske mećeve uživo i uverite se da je boks plemenita veština.

Na  kraju bih svima vama i vašim porodicama  od srca poželeo srećnu Novu godinu i Božićne praznike, da ih proslavite u zdravlju i veselju.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print