LIDER SIGURAN NA SVOM BUNJIŠTU

ZONA ZAPAD

 

MORAVA 1918_ ŽUPA2:0( 0:0)

Ćuprija: Gledalaca 200. Sudija: Milenko Dimitrijević ( Kruševac) 7. Strelci: N. Đorđević u 52, Ristić u 56 min. Žuti kartoni: Todorović Tacković Stanković ( Morava).

 

MORAVA 1918: Pujić 7Todorović6,5, (L. Stanković-) Ristić7,5 Đurić7 Tacković 8(Đorđević-), Đurđević7,5 Jevremović7(Drljača-), Cvijović Stanković Kostić Stanković

 

:ŽUPA: Marković6 , Bašić Stepić6(Kovačević 6), Radovanović, Blagojević 6(Aleksić 6) Lisinac 6,Kovačević 6 (Ivanović 6), Ćirić 6(Zdravić -), Vuletić6 (Sekulović-), Milošević 6 Cvetić 6,5

 

Igrač utakmice: Tacković

Mnogo propuštenih prilika i samo dva postignuta pogotka i to oba u drugom delu igre. U prvom poluvremenu mreže su mirovale. Sve je rešeno za samo četiri minuta kada su domaći postigli dva pogotka. Najpre je u 52 mrežu pogopdio N. Đorđević da bi samo četiri minuta kasnije prednost udvostručio Ristić, što se do kraja ipsostavilo da je to bio i konačan rezultat na utakmici.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net