JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Lozničani za nijnasu bolji

Niš:  Fiskulturna sala O.Š. Mika Antić u Nišu. Gledalaca 300.

Rezultati po kategorijama. Do 57 kg. Darislav Vasilev- Semiz Aličić 0:2 ( 0:3), Do 63 kg: Nikola Lazarević- Nemanja Jovanović  0:3  ( diksvalifikacija u 3 rundi). Do 69kg: Petar Stošić – Miloš  Panić 2.2( prekid u I rundi). Do 75: Filip Milutinović- Stevan Krnič 2:0 (3:0). Do 81 kg: Nikola Stevanović- Danijel Filipović 0:2 ( 0:3). Do  91 kg: Marko Docić – Dragan Veljković 0:2( 0:3).    + 91 kg: Nemanja Uverić – Aleksa Đurić 2:0 (bez borbe).

Pobedom u Nišu (6:8) bokseri Loznice  su osigurali prvo mesto u grupi i u polufinalu će megdan odmeriti sa drugolasnirnom  timom iz druge grupe.

Sve je počelo po želji Lozničana. U prvoj borbi večeri mladi Aličić je zasluženo pobedio favorizovnog domaćeg boksera Vasileva . Držao ga na distanici i zadavo precizne udarce sa distance.

U drugoj borbi večeri  domači bokser Lazarević osvajač ovogodišnje  Omladisnke zlatne rukavice  počeo je meč dobro protiv Jovanovića ali je zbog probema sa  zaštitnom gumom bio diskvalifikovan pa je Jovanović dobio ovaj meč.

Milutinović domaći bokser je više  srcem nego znanjem došao do prve pobde za svoj tim u duleu sa vrlo čvrstim Krnićem, kome je suduja u ringu bojao dva puta, ali je pokazao da je borac bez mane i straha . Čitave tri runde je jurišao na domaćeg bosera po ceni i da bude pogođen.

U sledećoj borbi Nikola Stevanović je već u prvoj rundi zadobio povredu arkade u sudaru glvama sa Filipovićem, pa je to možda uticalo da slabije boksuje. Vodio se sve tri  rubde otvoren obračun, pa su sudije na kraju kao pobediku ruku podigli Filipoviću, ma da je bio obrnuto nebi bili nezaluženo.

Duel u teškoj kategoriji bio je polsednji meć većeri, jer su gosti u super teškoj predali meč bez borbe. Rezulltat je bio nerešen 6:6 i pobedik iz tog duela je svom timu donosio pobedu i prvo mesto u grupi. U prvoj rundi za nijansu je bio bolji domaći bokser Docić, ali je kako je meč odmicao Veljković bio sve precizniji i hladokrvniji, što mu je na kraju i donelo pobedu ujedno i svom timu.

Dobra bokserske predstava u Nišu, ko će bti protivnik Nišlijama u polufinalu  osteje da se vidi. Tako da će ljubitelji boksa biti u prilici da vide još jednu vrhunsku boksersku predstavu u Nišu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print