JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DO BODOVA U DRUGOM DELU IGRE

ZONA CENTAR

JEDINSTVO (GM)- DELISKI VIS 3:2 ( 0:1)

Gornji Matejevac: Gledalaca 200. Sudija: Petar Stanković (Niš). Strelci: Gocić 57, Listeš 76, Živić 80 za Jedintsvo, Andrejić u 45, P. Jovanović u 47 za Deliski vis.Žuti kartoni: Đorđević, Cojić, Mijalović(Jedinstvo), Andrejić, Stojanović, Đurović (Deliski vis), Crveni karton: Gocić 90 min( drugi žuti).

JEDINSTVO: Đorđević 7, Ljubisavljević 7, Simić 6,5, Cojić 7, M. Stanković 7, Listeš 7,5, Rakočević 7, Gocić 7,5, Mijatović 7, Živić 7,5, Jemović 6,5 ( Cvetković-).

DELISKI VIS: Gojković 7, Marinković 6 ( Milovanović 6), Mitić 6,5, Jovanović 6,5, Andrejić 7 (Mirić-), Miljković 6,(Surdulović-), Tasić 6, Stojković 6, Stošić 6,5, Stojanović 6, Đurović 6.

Igrač utakmice: Živić

Teže nego što se očekivalo domaći igrači su došli do značajne pobede u duelu sa komšijama iz Niša. Prvi deo utakmice gosti su u  poslednjem minutu prvog dela rešili u svoju korist i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. Još jedan hladan tuš za domaćina stigao je već u 47 minutu kada su gosti preko P. Jovanovića udvostručili prednost. Od tog trenutka domaći su videli da vrag nije odneo šalu zaigrali su kako znaju i umeju i uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist. Najpre je Gosić u 57 minutu postigao prvi pogodak za domaće i najavio još golova za domaćina tako da je  do kraja bilo još dva u mreži Gojkovića, taman toliko da se zabeleži tesna ali vredna pobeda. Izjednačenje stiglo je preko Listeša u 76 minutu, da bi potpuni preokret u korist domaćina usledio pogotkom Živića u 80 minutu i do kraja u preostalih deset minuta nije bilo golova, znaći Jedintsvo – Deliski vis 3:2 još jedna vredna pobeda domaćina pred svojim navijačima.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print