JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PROKUPČANI PEVAJUĆI IZ TRNOVCA

ZONA JUG

FK TRNOVAC – OFK TOPLIČANIN 1:6 (0:3)

Trnovac: Gledalaca 400. Sudija: Mihajlo Mihajlović ( Vranje) 8. Strelci: Abibi u 89 za Trnovac, Marko Arsić u 13, 27, 39, min, J. Jovanović u 58, N. Kitić u 76, D. Marković u 72 min, . Žuri kartoni: J. Jovanović ( OFK Topličanin), Ibrahimi ( Trnovac)

TRNOVAC: Ramadani 5 ( Šabani -), Šaćiri 6, Ramizi 6 ( Zećiri -), Umani 6, Jusufi 6, Fetahi 6, (Aliju 6), Junuzi 6, Ebibi 7, Ibrahimi 6, Zečiri 6, Jahiju 6.5.

OFK TOPLIČANIN: Koković 7, D. Stanković 7,5, Dragićević 7, Stamneković 7, Arsić 9 ( D: marković 7), Kaličanin 7 ( Nem. Kitić-), A. Stanković 7,.5, Milj. Kitić 7 ( Stojić-), J. Jovanović 7,5, M. Jovanović 7, L. Paunović 7.5.

Igrač utakmice: Marko Arsić

Utakmica koja je odlučivala u borbi za sam vrh tabele zasluženo je visokim rezultatom pripala gostima iz Prokuplja , koji su  domaćinu očitali lekciju iz fudbala u oba dela sureta, dozvolivši mu da tek u poslednjim minutima igre postigne počasni pogodak.

Centralna figura prvog dela utakmice bio je Marko Arsić koji je „het –trikom“ najavio svom timu možda i lidersku poziciju na kraju prvenstva. Prvi pogodak postigo je u 17 minutu igre, da bi tu prednost svog tima udvostručio u 27 minutu igre. Treći pogodak na utakmici usledio je u 37 minutu igre, što je i bio rezultat prvog dela utakmice.

U drugom delu gosti iz Prokuplja ne posustaju i dalje atakuju na gol golmana Ramadanija i J. Jovanović u 76 minutu povećava prednost na čak četiri pogotka prednosti i najavlkjuje pravu katastrofu domaina. Petarda je pukla u 76 minutu pogotkom N. Kitića . da bi Dušan Marković duplirao prednost iz prvog dela utakmice šestim pogotkom za Prokupčane. U Poslednjim minutima igre posle nesmotrenosti odbrane gostiju dozvolili su  igraču domaćih Ebibi da poatigne počasni pogodak za svoj tim i donegde ublaži i onako visoku razliku od pet pogotka.

Pobeda koja za Prokupčane glasi liderska pozicija na tabeli i  dali će uspeti da je zadrže sve zavisi od samih njih i njihove igre do kraja prvenstvo, jer se glavni konurent komšije iz Žitorađe takođe ne preda