JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MINIMALAC ZA JESENJU TITULU

ZONA JUG

FK PUSTA  REKA – FK JABLANICA 0:1 (0:0)

Bojnik: Gledalaca 200. Sudija: Kajkuš  Ermest (Dragaš ) 6, Strelac: Savić u 75 min. Žuti kartoni: Nemnaja Jovanović ( Psuat reka) , Slavko Rajčević, Stefan Rajčević, Ivanović, Palević, Savić (Jablanica).

FK PUSTA REKA: Siniša Stanković 7, L. Petrović 6,5, Dinić 6, M. Stojanović 7, Danijel Stanišić 6, A. Stanković 7, Arsić 6,5, Neamnja Jovanović 6 Stefan Stanković 6,5, Mladen Jovanović -), Stojčić 7.

PUSTA REKA: Mitić 7,5, Jović 7, 5, Slavko Rajčević 7, Zaimi 8, Janković 8,Ivanović 7,5, Savić 8, Palević 6 ( Š. Sahiti 6,5), Dojčinović 7,5, Stošić 7.

Igrasč utakmice: Sekula Janković

Po izvredneim vremenskim uslovima za igru  i jedna i druga ekipa prikazale su klvaltetnu fudblaksu prestavku. Jedino su nedostajali golovi još neki da bi derbi dobio na  visini. Igralo se borbeno, za svaku lotu, za svaki pedalj terena i ovakvoj fudbalsoj predstavi bi mogili da pozavide i timovi iz viših rangova.

Domaći su stvorili nikoliko izglednih prilika od kojojh je ona u 44 minutu bila najzrelija kada je lopta pogodila prečku ali se golman gostiju Mitić nekako snašaokada  je ona pala na zemlju,  i nije dozvolio da završi iza njegovih leđa.

I U drgom delu domaći su imali nkeoliko prilika ali su bili neprecizni i šanse su otišle u nepovrat. Borbeni gosti predvođeni u odbrani sa trio Jović, Zaimi , Jaković sve opasnosti su otklanjali ispred kaznenog prostora i svi pokušaji domaćina bili su udarci  iz daleka i lopte su završavale uglavnom preko gola.

Trenutak odluke o pobeddniku dogodio se u 75 minutu i to kako fudbalski biva kada promašuješ onda stiže kazna. Ivanović je sa centra izvanredno izbacio u prazan protor dotad  nepremetnog Savića, koji se stuštio ka gol domaćina i sa  neoliko metara strahovitim udarcem primorao na kapitulaciju iskusnog golmana Sinišu Stankovića, koji nije mogao ništa da učini da spreči pogodak.

Zlata vredna tri boda Medveđana za i dalje deobu liderseke pozicije na tabeli   i dobra najava  pred poslednje kolo kada se u Medveđi igra veliki derbi sa Radanom iz Lebana, gde još sad vlada veliko interesovanje za taj susret. Jablanica da zadrži lidersku poziciju Radana da se približi gornjem delu tabele ko bude pobedio na toj utakmci taj  će se radovati.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print