JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

VETERAN “ŠILJA“ ZA ŠPICE: Šimijeva kaznena ekspedicija protutnjala kroz Han!

MORAVA (VH) – SVETLOST 0:3 (0:2)

VLADIČIN HAN – STADION: SC “Kunjak“  SUDIJA: Danilo Spasić (Leskovac) 7 GLEDALACA: 50 ŽUTI KARTONI: Mladenović (Morava) Marjanović (Svetlost)  STRELCI: Marjanović u 6 i 34. i Perović u 69. minutu za Svetlost

MORAVA (VH): Aleksić 5, Mladenović 6, Đorđević 6,5, V. Kitanović 5,5, L. Kitanović 5,5, Novković 6, Stajić 5, Stojiljković 5,5, Ivanović 5(Stevanović – ), Živković 6, Mihajlović 6.

SVETLOST: A. Ilić 7, L. Jovanović 7, S. Jovanović 7, Perović 7,5, Tonić 7,5, Stojković 7,5, Mladenović 7,5 (D. Ilić – ), U. Jovanović 7 (Pavlović – ), Marjanović 8,5, Mitić 7, Arsić 7.

IGRAČ UTAKMICE: Dalibor Marjanović (SVETLOST) 8,5

Čas fudbala u Vladičinom Hanu. O tome govore i komentari publike u SC Kunjak da odavno nisu videli bolju ekipu. Svetlost je krenulo ubojito od starta a veteran Dalibor Marjanović u 6 i 34. minutu nastavio golgeterski niz. On je dva puta “lepio na poster“ golmana domaćih, šutevima van 16m pogađavši jednom leve a jednom desne rašlje gola Morave. Domaći su u prvom delu imalij jedan šut u gol, ali je mladi Ilić uspeo da odbrani. Drugi deo krenuo je takođe naletima Svetlosti. Razigrani Mladenović je pravio ršum po levoj strani, a kao nagrada stigao je penal u 69. minutu kada ga je u šesnaestercu oborio igrač domaćih. Precizan je bio “sa kreča“ Vasilije Perović i postavio konačnih 3:0. Mogla je Svetlost do ubedljivije pobede da su Arsićeve makazice završile u golu, ali na kraju ostalo je 0:3. Kaznena ekspedicija Dragana Stankovića – Šimija nastavila je da tutnji kroz Zonu Jug.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print