JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MATEJEVČANIMA VREDNA POBEDA

ZONA CENTAR

JEDINSTVO-MORAVA (Ž) 3:1 (2:1)

Gornji Matejevac. Gledalaca 250. Sudija: Pavle grujić(Niš) 7. Strelci: Rakočević u 14, Stanković u 31 , Listeš u 50 za Jedinstvo, N. Marković u 15 za Moravu. Žuti kartoni : M. Cojić(Jedinstvo), L. Ristić N. Marković(Morava).

JEDINSTVO(GM) : N. Đorđević 7, Ljubisavljević 7, Mihajlo Cojić 7 ( Nedeljković-), Milan Cojić 7, M. Stanković 7,5, Listeš 7,5, Rakočević 8, Gocić 7, Mijatović 7 ( Zlatković 7, Živić 7, Cvetković 7,(Simić-).

MORAVA(Ž): Zlatić 6, Smiljković 6, Ristić 6, Marjanović 6, Stojanović 6, Mladenović 6,5, Marković 7, S. Jankovićž 6 ( Stefanović -), Velinov 6, Janković 6,5.

Igrač utakmice: Rakočević

Gornjomatejevčani su lako stigli do sva tri boda u duelu sa ekipom iz Žitkovca. Već u 14 minutu Rakočević je postigao pogodak za domaći tim. Još se strasti nisu stišale  gosti su minut kasnije stigli do poravnjanja rezultata pogotkom  jedini za svoj tim N.Marković. Do odlaska na odmor domaći su ponovo preokrenuli rezultat u svoju korist pogotkom Stankovića u 31 minutu igre , što je i bio raezultat prvog dela igre , gde su viđena tri pogoka za pola sat igre. U drugom delu već na samom početku Listeš je povećao prednost na dva gola pogotkom u 50 minutu za konačnih 3:1, što je ostalo i do kraja utakmice, ma da  su gledaoci očekivali još neki pogodak ali su strelci se zatajili i igralo se ćitavih 40 minuta bez pogotka.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print