JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Stefan Raičević najbolji sportista Medveđe u 2020.godini

Na svečanoj sednici skupštine Sportskog saveza opštine Medveđa dodeljene su nagrade za najbolje pojedince i klubove u sportu,na teritoriji opštine Medveđa u 2020. godini, kao i nagrada za životno delo u sportu.

Svečana sednica održana je u sali Skupštine opštine Medveđa, na kojoj su prisustvovali predsednik Sportskog saveza Branislav Manasijević, kao i predstavnici lokalne samouprave opštine Medveđa na čelu sa predsednikom Nebojšom Arsićem.

Komisija za dodelu nagrada i priznanja Sportskog saveza odlučila je da ove godine dodeli posthumno priznanje za životno delo pok. Miloradu Simiću, koji je ceo svoj život posvetio fudbalu i treniranju mlađih generacija. Za najuspešniju sportsku organizaciju proglašen je Fudbalski klub “ Jablanica”, dok je priznanje sportista godine pripalo fudbaleru, Stefanu Raičeviću.

Predsednik Sportskog saveza Branislav Manasijević, je prilikom obraćanja izrazio zahvalnost opštini Medveđa na standardno dobroj saradnji. Uprkos lošoj godini što se tiče aktuelne situacije sa virusom a samim tim i neodržavanja utakmica i sportskih događaja, svi sportski klubovi i udruženja su dali svoj doprinos na unapređenju sporta. Novac neutrošen za utakmice usmeren je na obeležavanje sportskih terena i postavljanje mreža i košarkaških tabli na sportskim terenima.

Nebojša Arsić je istakao da svi sportski klubovi i udruženja u Sportskom savezu imaju drugu kuću. Opština Medveđa izuzetnu pažnju posvećuje sportu i fizičkoj aktivnosti mladih, što dokazuje ulaganjem u sportske klubove i sportsku infrastrukturu, odnosno izgradnjom i unapređenjem zone sporta. „Sportisti cene taj trud i vraćaju nam tako što sa takmičenja donose odličja, i to je svima nama na ponos” zaključio je Arsić.

Na svečanoj sednici reč je uzeo i zamenik predsednika opštine Goran Ivanović, kao i član Opštinskog veća zadužen za sport, Dragan Kulić koji su samo reči hvale imali za sve sportske timove, koji kao ambasadori Medveđu uvek predstave na najbolji način i u najboljem svetlu.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print