Стефан Раичевић најбољи спортиста Медвеђе у 2020.години

На свечаној седници скупштине Спортског савеза општине Медвеђа додељене су награде за најбоље појединце и клубове у спорту,на територији општине Медвеђа у 2020. години, као и награда за животно дело у спорту.

Свечана седница одржана је у сали Скупштине општине Медвеђа, на којој су присуствовали председник Спортског савеза Бранислав Манасијевић, као и представници локалне самоуправе општине Медвеђа на челу са председником Небојшом Арсићем.

Комисија за доделу награда и признања Спортског савеза одлучила је да ове године додели постхумно признање за животно дело пок. Милораду Симићу, који је цео свој живот посветио фудбалу и тренирању млађих генерација. За најуспешнију спортску организацију проглашен је Фудбалски клуб “ Јабланица”, док је признање спортиста године припало фудбалеру, Стефану Раичевићу.

Председник Спортског савеза Бранислав Манасијевић, је приликом обраћања изразио захвалност општини Медвеђа на стандардно доброј сарадњи. Упркос лошој години што се тиче актуелне ситуације са вирусом а самим тим и неодржавања утакмица и спортских догађаја, сви спортски клубови и удружења су дали свој допринос на унапређењу спорта. Новац неутрошен за утакмице усмерен је на обележавање спортских терена и постављање мрежа и кошаркашких табли на спортским теренима.

Небојша Арсић је истакао да сви спортски клубови и удружења у Спортском савезу имају другу кућу. Општина Медвеђа изузетну пажњу посвећује спорту и физичкој активности младих, што доказује улагањем у спортске клубове и спортску инфраструктуру, односно изградњом и унапређењем зоне спорта. „Спортисти цене тај труд и враћају нам тако што са такмичења доносе одличја, и то је свима нама на понос” закључио је Арсић.

На свечаној седници реч је узео и заменик председника општине Горан Ивановић, као и члан Општинског већа задужен за спорт, Драган Кулић који су само речи хвале имали за све спортске тимове, који као амбасадори Медвеђу увек представе на најбољи начин и у најбољем светлу.

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net