TOBDZIJE POGODILI SEDAM PUTA

ZONA ISTOK

TANASKO  RAJIĆ –OZREN 7:2 (6:0)

Pirot: Gledalaca 200. Sudija: Jelena Cojkić 7. Strelci: Ignjatović u 4, Rančić u 15, A. Mančić u 20, 26, 35, Filipović u 30, L. Manić u 52 za Tansko Rajić, Stojanović u u 52 i Zemljak u 65 za Ozren.Žutih karton anije bilo.

TANASKO RAJIĆ: D. Petrović 7 ( A. Petrović 7), Nikolić 7, L. Rančić 7, S. Ćirić 7, Pejčić 7, Filčipović 7,5, V. Petrović 7 ( Mančev 7), Ignjatović 7,5, (Antić 7, Filipović 7,5, (M.Pešić 7),B. Pešić 7, ( L. Manić 7), A. Mančić 9.

OZREN: N. Petrović 5, Stamneković 6, M. Petrović 5,5, Lazarević 5,5, Kocić 6, Zemljak 7, Stojanović 7, Milosavljević 5, Aleksić 6, Marinković 6.

Igrač utakmice: Aleksndar Mančić

Gosti iz Soko banje koji su u Pirot doputovali sa 11 igrača nisu mogli da oečkuju ništa bolje nego što ih je snašlo od jednog od kandidata za sam vrh tabele Zona istok. U prvom poluvremenu sve je bilo rešeno kad su domaći napadači čak šest puta pogodili u metu. U ndrugom poluvremenu trener domaćih je izvršio čak svih pet izmena i postigli su samo još jedan pogodak  preko rezerviste L. Manića. Gosti su uspeli da u drugom delu dva puta poghode u metu i koliko toliko ublaže i onako visok poraz .

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net