JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KOSANICA PLITKA ZA GORNJOSTOPANJČANE

Kup FSRIS 2023

 

JEDINSTVO(GS) – OFK KOSANICA 4:0 8 1:0)

Gonje Stopnaje: Gledalaca 1,500. Sudija: Mitar Klikovac ( Niš) 8. Strelci: Dejan Stefanović u 45 i 61, Žarko Aleksić u 54, 67 minutu. Žuti kartoni: D. Dimitrijević( Jedinstvo), Lazarević ( OFK Kosanica), Crveni kartron: P. Mladenović u 46 min( OFK Kosanica).

JEDINSTVO: Bogdan Aleksić 7, Novović7 (M. Ristić 7), Ristić7, Veljko Stefanović7,5, Strahinjić7, (Marinković 7), Alempijević7,(Stojanović 7) D. Dimitrijević7,5, Trajković8, Žarko Aleksić8,5(Adzić-), Dejan Stefanović 8 (Kostić 7), Stefan Stefanović8.

 

OFK KOSANICA: Šejić6, Đorđević6, (Đinđić-), Vukoičić6, Čomić6, (Arsić – Mijajlović – ), Lukić6,5, Lazarević 6, Simić6, (N. Ristć -), Ilić 6, Mladenović6, Popović6, Lapčević 6.

 

Igrač utakmice: Žarko Aleksić

 

Boljom igrom naročito u drugom delu igre domaće Jedinstvo je u svim elementima fudbalske igre nadigrano goste iz Kuršumlije i saluženo se plasiralo u naredno kolo gde u nedelju dočekuju Srpksoligaša Pčinju iz Trgovišta . U prvom delu nije bilo golova sve do samog finiša kada se po prvi put u strelce upisao Dejan Stefanović i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor , jer se igralo po izuzetnoj vrućini. U drugom delu još tri pogotka za visok poraz Kuršumlijčana. Prednost je udvostručio najbolji pojedinac na utakmici Žarko Aleksić u 54 minutu igre i tada se već nazirao pobednik odvog duela

. Smenjuju se dvostruki strelci, tako što ponovo na sceni stupa svojim drugim pogotkom u 61 minutu jedan od najboljih pojedinaca Veljko Stefanović i povećava prednost domaćina na tri pogotka. Tačku na visoku pobedu stavio je svojim drugim pogotkom Žarko Aleksić u 67 minutu igre i potvrdio da je reč o dobrom pojačanju . Treba napomenuti da su gosti čitavo drugo poluvreme igrali sa igračem manje jer je u 45 minutu isključen golgeter gostiju Predrag Mladenović zbog drugog žutog kartona.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print