JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Medveđanin među Evropske velikane

Medveđa: Kucnuo je čast kada je došlo vreme da karte majstor iz malog gradića na jugu Srbije Medveđi krene na put Rumuniji u gradu Arad gde ga od 12 oktobra očekuje Evrposko prvesntvo u karteu Global federacije na čijem je čelu Žika Bečanović i svi su izgledi da se NIkola treba vratiti sa jednom  od medaljom oko vrata, pa bilo kog sjaja, jer ovaj istinski zaljubljenik u karte borbama je svojim dosadašnjim radom to zalsužio. Potpuno spreman uz pomoć svog i jedinog trenera Milivoje Zlatkovića, sa kojim dobro radi i upja svo znanje svog učitelja, što govore i reči Mladenovića pred sam put u četvrtak uveče ka Rumuniji.

Radio sam uzuetno dobro sa trenerom Zlatkovićem. Spreman sam pre svega fizičiki i psihički da se uhvatim u koštac  podjedanko sa svim takmičarima u mojoj kategoriji. Borbe su moja spcijalnost i verujem da neću izneveriti moje navijače iz Medveđe, koji su najavili da će me ispratiti iz Medveđa na jedan lep i dostojanstven  način i poželeti mi uspeh.

Sve ovo što sam uspeo u karte sportu nebih bilo da nije lokalna samouprava iz Medveđe koja je uvek dosad , pa i ovog puta mi izdvojila sredstva za svako takmičenje, pa im se još jednom neiznerno zahvaljujem na podršci. Zato ću sve učiniti  da u Ruminiji viziram pasoš za Losa Anđeles početkom 2020 goidine n aSvetskoj smotri u kareteu.

U ime našeg portala ne preostaje nam ništa drugo nego da ovako svestranom sportsiti i njegovom treneru Zlatkoviću poćelimo lep uspeh u Rumuniji i da nam se vrati sa jednim od odličja na grudima Nikole Mldenovića.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print