JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POBEDA ĆUPRIJČANA TEK U NASTAVKU

ZONA ZAPAD

MORAVA 1918- OFK LUGOMIR 2:0(0:0)

Ćuprija: Gledalaca 200. Sudija: Stefan Vukminović ( Bosanska Gradiška) 7. Strelac: Đelatović u 47 , 66 (KU) Žuti kartoni: Lukič(Marinković(OFK Lugomir).

MORAVA 1918: Pujkić 7, Ćurčić 6 ( Drljača -), Mladenovcić 7 ( Miloradović 7, Tacković 7, D. Stanković 7,5, Dzelatović 8, Mitaković 7, Todorović 6 ( Đorđević 6,5), M. Todorović 7, Panić 7, Manojlović 6 ( Bogojević 6,5).

OFK LUGOMIR: Huskić 6, Vasić 6, Lukić 6, Stojković 6,5, Marinković 6 ( Stojanović 6 ), D. Đilić 6 ( Milanović-), Eraković 6, Stević 6 ( Milošević 6, Filipović 6, ( Đurđević 6), M. Filić 6 Jovanović 6,5.

Igrač utakmice: Predrag Dzelatović

Gosti su u prvom delu utakmice odolevali napadima i prvi deo susreta uspeli da sačuvaju mrežu od nalete domaćina.

Međutim samo što je počelo drugo poluvreme na sceni stupa ko drugi nego Dzelatović i u 47 minutu postiže prvi pogodak i dovodi domaće u voćstvo, z anovu radost Ćuprijčana.

Prednost je udvostručena u 66 minutu iz opravdao dosuđenog kaznenog udarca kojeg je izveo strelac pt+rvog pogotka  , što se do kraja utakmice ispostavilo da je to bio konačan rezultat na utakmice

i nova tri boda na konto domaćina koji su dobrom igrom zabeležili još jednu vrednu pobedu na svom terenu u duelu sa goste iz Rakitova, koji su se predstavili kao dobar protivnik, što su pokazali to u prvom delu igre.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print