JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Treća „ trojka“ za redom

Lebane: Dve vezane pobede na svom terenu u Lebanu protiv Moravac-Orion i Dunav, podigli su atmosfeu u klubu, rezultat toga je peta pozicija na tabeli Srpske lige istok.  Minimalna pobeda nad goste iz Prahova u ne baš kvalitenoj fudbalskoj predstavi je dobra najava pred subotnje gostovanje Lebančana na stadionu kraj Toplice gde im je protivnik novajlija u ovom rangu OFK Topličanin, koji je takođe u minulom kolu osvojim vredne bodove protiv Car Konstntin u Nišu.

Minule nedelje, kao i sve predhodne radilo se dobro,  stručnom štabu su na raspolaganju svi igrači, tako da će na teren istrčati oni najspremniji. Golman  Dragan Cakić u minulom kolu nije imao posla ali se zato od njega očekuje da zablista u Prokuplju i dobrim odbranama pomogne svojim klupskim drugovima da dođu do povoljnog rezultata.

O utakmci u Prokuplju Dragan Cakić sa optimizmom kaže: Očekujem izuzteno kvaitetnu fudbalsku predstavu, gde je domaćin ovog puta OFK Topličanin na svom terenu kraj Toplice. Sigurno da neće nam biti nimalo lako. Ali mi ćemo po svoj prilici i na gostovanju u Prokuplju igrati onu našu prepoznatljivu igru, gde ćemo u suret ući makismalno motivisani, jako odgovorno, naravno sa punu fudbalskih agresivnosti. Da što više sačuvamo loptu u našem posedu. Da pokušamo da osvojimo na vrućem terenu sva tri boda. Mi smo takva ekipa igramo fudbal , volimo sa svakim dase nadigravamo , da napadamo na gol protivnika što više. Ukoliko pokažemo sto posto želju za pobedu, ostalo će doći sve  na svom mestu.

Što se tiče mojih odbrana spreman sam maksimalno, ali sam ubeđen da će moji klupski drugovi koji igraju ispred mene zatvoriti sve prilaze golu i tako ih onemogućiti da ugroze mene, odnosno naš gol. Ukoliko smo prinuđeni dase branimo verujem da ćemo svi biti na visini zadatka . Idemo da pobedimao ako možemo, sigurno da se  nećemo unapred predati, tako daće pobeda biti još veća motivacija za narednu utakmicu kada na našem terenu doćekujemo lidera na tabeli ekipu Jagodine.

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Nebojšom Stankovićem sve je preduzela da za utakmicu u Prokuplju svi budu maksimalo spremni , što govore reči sportskog direktora Dragana Momirovića koji kaže: Dve vezane pobede za redim  dale su nam nadu nama iz uprave kluba da možemo da igramo dobara fudbal i da pobeđujemo. Nadam se da ćemo u Prokuplju odigrati utakmcu na jednom visokom nivou. Da pokažemo da slučajno nismo u samom vrhu tabele. Verujem da zaslužujemo i tu da ostanemo. U tim nam se vraćaju dva igrača iz odbrane Marko Stevanović i Nikola Marinković, tako da ćemo biti kompetni.

Uz dužno poštovanje našeg sledećeg domaćina koji u svojim redovima ima nekoliko dobrih pojedinaca, koji zaslućuju i veći rang takmičenja da igraju. Ali ipak smatram da smo ekipa koja treba da se respektuje i zato idemao dase nadigravamo i pokušamo da pobedimo, ma da bi smo bilio zadovoljni i osvajanjem jedog boda. Uz sve pohvale domačinu za dosadašnje dobre rezultate,smatram da će kavitet na toj utakmci odlućiti ko će pobediti . Naravno ko pokaže više na terenu taj će se i na kraju radovati.Očekujem jednu fer i korektnu igru oba tima, jer samo tako ćemo pokazati da dosadašnji rezultati u minula osma kola oba tima nisu slučajni.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print