JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SA DELISKOG VISA U GORNJI DEO TABELE

Niš: Pod dirigentskom palicom šefa struke Nebojše Živkovića- Maca fudbaleri Deliskog visa članovi Zona centar zvanično su sa pripremama počeli 30 januara , kada je i obavljena prozivka fudblalera.

Svim prisutnim igračima upravi kluba i Stručnom štabu obratio se predsednik kluba Marjan Nešić koji je svim fudbalerima i stručnom štabu poželo uspešne pripreme. Da proteknu u radnoj atmosferi bez povređenih igrača, tako da svi spremno dočekaju prolećni deo prvenstva u Zona centar i pokušaju da se nađu u gornjem delu tabele.

Klub su u prelaznom roku napustili Andrija Zlatković i Nemanja Nikolić. Dok su nove laste u klubu četiri fudbalera i to: Andrija Nikolić, Boban Šurdilović, Nikola Ćirković, i povratnik u redobve Marjan Đorđević.

U cilju da bi što spremnije dočekali prolećni deo zakazane su u ćetiri kontrolne utakmice, jedn aje već odigrana   13 febuara  Deliski vis- Dobrić Brest 1:2, 20 februara sa Moravom iz Leskovca, 26 februara sa FK Tasković, i 6 marta generlana proba sa ekipom Lužnice iz Babušnice.

U ime naj čitanijeg Sportskog portala na jugoistoku Srbije  JUGSPORT.NET svim igračima Strušnom štabu i upravi kluba želimo da pripreme proteknu u najboljem redu i da proleće dočekaju spremni. Da pokažu daleko kvalitetnije fudbalske prestave i poboljšaju položaj na tabeli kako bi sačuvali status Zonaša

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print