JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Lep uspeh Svrljižana

Svrljig: Minulog vikenda održano je u Vladičinoim Hanu otvoreno zvanično  Državno prvenstvo u powerliftingu  u disciplini  raw bench na kome su učestvovali i takmičari kluba iz Svrljiga “ Svarog“ koji su postigli odlične rezultate i još jednom  pokazali svoj raskošan talenat u ovom sportu.

Predvođeni predsednikom kluba Vesnom Miloradović koja je bila ujedno i jedan od sudija prvenstva učešće je bilo više nego uspešno. Inače  Vesna je Generalni sekretar  ovog saveza i  vidi se da se u ovon klubu iz Svrljiga  ozbiljno radi

.

Nikola Petrović iskusni takmičar sa dugogodišnjim iskustvom u ovom sportu u kategoriji seniora do 120kg svoje težine u izuzetno jakoj konurenciji osvojio je bronzanu medalju  sa podignutom težinom od 160kg. Tako je još jednom pokazao da je u samom vrhu takmičara kod nas u ovoj disciplini.

Mihajlo Jovanović  u kategoriji  juniora do 59 kg. svoje težine  podigo je 80kg i osvojio zlatno odličje, pokazavši da je u svojoj kategoriji neprikosnoven  naš takmičar.

Velika nada  u ovom sportu Lazar Kandić  i Svrljiškog sporta uopšte  kome je ovo bilo vatreno krštenje na nekom zvanišnom takmičenju osvojio je drugo mesto  u kategoriji subjuniora  do 93kg svoje težine sa podignutom težinom od tačno 100kg. Tako je ovaj petnaestogodišnjak iz Svrljga pokazao da se na njega u ovom sportu u buduće treba ozbiljno raćunatii da je vreme njegov najbolji saveznik.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili