JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

SVRLJIŽANI POKORILI CARIĆE

UP FS RIS 2023

 

FK SVRLJIG- FK CAR KONSTANTIN 3:2(1:0)

Donja Vrežina. Gledalca 100. Sudija: Stefan Pešić 8, Strelci:Radenković u 16, Mihajlović u 64, Ilijić u 89 za Svrljig, Listaš u 82, Petrović u 88 (KU) za Car Konstantin. Žuti kartoni: Mišić, Nedeljković, Žikić, Ilijić ( Svrljig), Filipović, Danilović, Todorović ( Car Konstantin). Crveni karton: Velinov 81 min.( Car Konstantin).

 

FK SVRLJIG: Čudić 7, Milivojević 7, Mišić7, (Zlatanović-), Nedeljković7 Mihajlović 7,5 Stošić 7, (D. Petrović-), Radenković7,5 (Stanković 7), Petrović7,5,(Ilijić 8), Đokić7, Žikić 7,5, Mišić 7.

 

FKCAR KONSTANTIN: Markov 6, Milić 6,(M. Petrović 6), Filipović 6,Dušanić 6,(Todorović 6), Listeš 7, J. Petrović 7, Mitrović- ( Stamneković 6), Najdanović 6, (Velinov 5), Stojić6, Pavlović 6, Danilović 6

Igrač utakmice: Nenad Ilijić

Na terenu u Donjoj vrežini viđen aje dobra gudbalska predstava u kojoj se pobednik nije znao do poslednjeg minuta igre. Ustvari sve se dogodilo u samom finišu sureta kada su i viđena čak tri pogotka. Svrljižani su prvi došli u voćstvo još u 16 minutu pogotkom Radenkovića, i to je bio rezultat prvopg dela igre gde se igralo po velikoj sparini i igrači jednog i drugog tima su to sve stojički podneli uložili su poslednji atom snage.

U drugom delu viđen a su čak četiri pogotka. Mihajlović je u 64 minutu udvostručio prednost svog tima i činilo se da je pitanje pobednika rešeno. Međutim Nišlije preko Listeša u 82 i šeset minuta kasnije preko Petrovića poravnavaju rezultat na 2:2. samo minut kasnij eu 89pada odluka o pobedniku Nenad Ilić koji je ušao u igru u 58 minutu najbolje se snalazi pred gol golmana Markova i šalje loptu u nebranjenu mrežu i svom timu donosi plasman u dalje takmičenje na retitoriji FS RIS-a.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print