JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

SVRLJIGU NI VRUĆINA NIJE PREPREKA

Svrljig: Pod dirigentskom palicom trenera Saše Jovanovića fudbaleri Svrljiga članovi Zone Centar ozbiljno pune svoj e akomulatore za jesenji deo prvenstva kada ih očekuje prvenstvo koje će po završetku mnoge klubove oterati u niži stepen takmičenja zbog reorganizacije na 12 klubova. Zato Svrljižani se ozbiljno pripremaju i ništa ne prepuštaju slučaju. Žele da se nađu u gornjem delu tabele i da ljubitelji fudbala u Svrljigu i u narednom prvenstvu gledaju zonski stepen takmičenja. Za normalne pripreme pobrinuli su se da stvore uslove predsednik kluba Aleksandar Mentović i podpredsednik Marko Miladinović , tako da je na fudbalerima da odrade svoj deo posla onako kako treba. U dosadašnjem prelaznom roku boje svrljiga pojačali su: Filip Stošić(Palilulac), Lazar Đokić ( Bukovik), Nemanja Cander ( Temnić), Nemanja Misić ( Timočanin), Uroš Zlatanović ( OFK Knjaz).

Boje kluba promenili su: Miladin Milić ( car Konstantin), Aleksandar Aleksić ( Sloga).

Što se tiče pripremnih utakmica dosad su odigrane ove: Svrljig-Sloga 0:4, Tasković- Svrljig 0:6, i Kup utakmica Svrljig – Car Konstantin 3:2. Predstoje u nedelju 6 avgusta u 17,30 Kup utakmica sa Radničkim u Pirotu to je polufinalna utakmica Kup FS RIS.

Radi se izuzetno dobro kaže predsednik kluba Aleksandar Mentović sa pripremama smo krenuli na vreme. Svi igrači i pojačanja su na okupu i vredno rade. Dospeli smo do polufinale Kupa FS RIS igramo sa Radničkim u Pirotu koji je izraziti favorit ali se ni mi nećemo predati unapred. Očekujem da prvenstvo 19 avgusta dočekamo spremni i pokušamo da se nađemo u vrh tabele, ako se ukaže prilika možda ćemo se i boriti za sam vrh tabele, ma da ima pored nas još kandidata. Zadovoljan sam radom strućnog štaba na čelu sa trenerom Sašom Jovanovićem kao i ljude iz uprave kluba koji rade samonom nemamo nikavih problema. Jedini izvor finasiranje klub aje lokalna samouprava u Svrljigu i zasad se nemožemo požaliti na njihovu podršku u granicama njihove mogućnosti bio je jasan na kraju Mentović.

 

Na kraju nam ništa drugo ne predostaje nego da u ime naj čitanijeg Sportskog portala juga Srbije Jugsport.net fudbalerima i upravi kluba poželimo dobre rezultate u predstojećoj takmičarskoj sezoni i da pišemo na stranicama ovim lepe veseti o ovom uzornom fudbalskom kolektivu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print