FK GRACKO SA NOVIM ŠEFOM STRUKE

Staro Gradsko: Dobre vesti iz FK Gracko, pored pojačanja , koja su došla u ovom prelaznom roku, klub je uspeo da vrati naj trofejnijeg trenera u svojoj istoriji Danila Zdravkovića -Murinja, trener koji vodeći FK Gracko u dvanaest sezona osvojio osam titula prvaka Okružne lige Centralnog Kosova. Trener Danilo Zdravković-Murinjo rođen je u Lipljanu , otac Bane Zdravković u to vreme bio je najbolji igrač FK Sloge iz Lipljana.
Njegovim stopama je krenuo i Danilo i svoje prve fudbalske korake započeo je u svom rodnom gradu Lipljanu , da bi posle svoje umeće sa fudbalskom loptom nastavio u FK Takovo iz Gornjeg Milanovca, , zatim u Slogi iz Petrovac na Mlavi, potom u Jedinstvo iz Kačareva, zatim u Jastrebac iz Blaca i karijeru kao igrač okončao je u FK Rudar iz Baljevca.
Nekoliko godina posle rata oprobao se kao trener u FK Gracko i postigao odlične rezultate. FK Gracko n ačelu sa trenerom Danilom Zdravkovićem i novim pojačanjima u prelaznom roku ulazi sa puno ambicija , nadajući se pre svega dobrim rezultatima i igrama u Zona -Jug.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net