JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TRIJUNF BOJNIČANA

ZONA JUG

PUSTA REKA- RADAN 2:0 (2:0)

Bojnik: Gledalaca 200. Sudija: Aleksandar Nikolić(Leskovac)7. Strelci: Miljan Stojanović u 37 (KU), Stojčić u 39 min. Žuti karetoni: Đenić(Pusta reka), Živković ( Radan).

PUSTA REKA: Siniša Stanković 7   N. Petrović 7, S. Stanković 7 ( Ilić-), N. Jovanović 7,5, Miljan Stojanović 8, L. Petrović 7, Danijel Stanišić 7,5, Stojčić 8, Arsić 7 ( Ljubenović-), Đenić 7, Danilo Stanišić 7,5.

RADAN: Kocić 6, Stoiljković 7, Kostić 6,5, Mološević 6,5, Živković 6 ( Ilić 6), Dodić 6, Cvetković 6, Miljan Stanković 6 (Nikolić-), Miloš Stanković 6,5, Vojinović 6, Stevanović 6,5.

Igrač utakmice: Dragoslav Stojčić

Komšiski derbi zasluženo je pripao domaćem sastavu u fer i korektnoj igri, što govori i po jedna javna opomena na obe strane. Prvi deo utakmice zasluženo je pripao domaćem timu, koji je imao stalnu inicijativu, napadao, dok su gosti iz Lebana pokušavali iz kontra napada da nešto više učine, ali nisu uputili nijedan udarac ozbiljniji na gol domaćina.

Sve do 37 minuta ništa se značajnij enije događalo ni pred jednim ni pred drugim golom, međutim u samom  finišu prvog dela pala je odluka o pobedniku komšiskog derbija. Igrao se 37 minut kada je po sudiji Nikoliću Marko Cvetković igrao u svom

kaznenom prostoru rukom, tako da je sudija pokazao na belu tačku. Siguran izvođać kaznenog udarca bio je Miljan Stojanović kojo je Kocića poslao u jednu a loptu u drugu stranu gola.

Samo dva minuta kasnije prednost je udvostručio , što je i bio konačan rezultat na utakmici a strelac je najbolji pojedinac na utakmici preciznim udarcem glavom Dragosav Stojčić.

U drugom delu utakmice nije bilo golova, uglavnom se igralo na sredini terena, ma da je domaćin ima dve idealne prilike da prednost uveća ali su bili nesnalažljivi pred gol Kocića i do promene rezultata nije došlo.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print