JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SLOGAŠI ŽELE DA OSTAVE “FENJER”

Leskovac: Pod voćstvom šefa struke Miodraga Đorđevića Leskovačko Srpskoligaš ozbiljno se priprema za prolećni deo prvenstva sa željom da pokuša da izbegne dna tabele i fenjer prepusti nekom dugom timu. Za 15 dana odrađeno je ukupno 16 trenuga na izdržljivoosti i preostalih 15 na brzinskom kretanju i sve je proteklo u najboljem redu  bez ikavih problema, radno i disciplinovano.

U međuvremenu su ugovorene 4 utakmice prva je već 5 januara sa  GFK Dubočicom, druga je 12 januara sa  Vlasinom, treći duel kontrolni je sa Radanom iz Lebana i čtrvrti kontrolni meč je sa Plantažom iz Donjeg Stopanja 27 janura,ma da su u planu da odigraju još par utakmica do početka prvenstva.

Redove Sloge pojačali su: Andrija Mitrtović i Nikola Stanković(Plantaža), Vladiir Stamneković(OFK Morava), Stefan Stamenković i Stefan Momirović (Čekmin), Saša Jović(Železničar Br.), Luka Anđelković (Moravac –Orion).

Pripreme protiči po planu svi igrači su orni i rade bez prigovora kaže na početku šef struke Miodrag Đorđević i dodaje: Doveli smo nekoliko pojačanja u granicama svoje mogućnosti pa ćemo pokušati da poboljšamo kvalitet igre na proleće

i pokušamo da se pomerimo sa začelja tabele. Momci ono što  pokazuju  na treningu nazire se mnogo bolje proleće a kontrolne utakmice će pokazati naš  pravi kvalitet tima sa kojim raspolažemo.