JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Žestok rad tri puta dnevno

Ekspedicija fudbalera FK Topličanina iz Prokuplja, koja se nalazi na pripremama u Zubinom Potoku od 9. do 16. februara, radi žestoko, čak tri puta na dan.Na usluzi su im dva terena, jedan sa veštačkom i jedan sa prirodnom travom, kao i hala sportova. Smešteni su u Domu učenika, gde imaju takođe izvanredne uslove za boravak.

„Verujemo u sve nas  kao i da ćemo na kraju prvi proći kroz cilj“ bili su jasni u glas Vidaković–Jović.

Na pripremama su, uz trenere Zvonimira Vidakovića i Aleksandra Jovića, i trener golmana Bratislav Nikolić. Ekspediciju od 23 fudbalera čine: Golmani  Branislav Novaković i Miloš Gligović i igrači Luka i Vladimir Paunović, Vladimir Kocić, Miljan Radević, Miroljub Stanković, Srđan Agatonović, Andrija Arsić, Nebojša  Marković, Mitar Maletić, Dejan Stamenković, Nikola Babović, Dušan Stojković, Dušan Marković, Marko Popović, Luka Milićević, Predrag Mladenović, Dejan Lazarević, Velimir Stanković, Jovan Jovanović, Nikola Jovanović, Stefan Cvetković.

Po povratku sa priprema, već 18. februara u Prokuplju,  sledi kontrolna utakmica sa FK Jedinstvom iz Bošnjaca.

Biće to prava provera za pulene trenerskog tandema Vidaković-Jović, videće se koliko su pripreme u Zubinom Potoku bile od koristi, pre svega na sticanju fizičke izdržljivosti. Dok će uigranost tima doći kroz utakmice.

Ambicije kluba su jasne, plasman među članove Srpske lige Istok. Tu FK Topličaninu pripada mesto, jer je reč o klubu sa bogatom fudbalskom tradicijom.

„Radimo izuzetno dobro, tri puta na dan. Svi igrači dobro podnose sve napore. Povređenih nema, što je to dobro za sve nas. Sve pohvale domaćinu za trening uslove koje su nam omogućili.“

„Po svoj prilici, bićemo na slatkim mukama kome da ukažemo poverenje na startu prvenstva, kada sledi pravi derbi sa FK Kopaonikom iz Brusa, drugolasiranim timom na tabeli.“

Fotografije arhiva FK Topličanin

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print