JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOK ŽELI I DALJE NA PRVOLIGAŠKOJ MAPI

Zaječar: Pod dirigentskom palicom šef struke Srđana Stojčevskog i njgovih pomoćninakaMiroslava Trujkiča, Gorana Stankovića, i Ivana Đorđevića pod Kraljevicom vri kao u košnici . Veliki broj fudbalera trenira svaki dan na glavnom terenu pod Kralčjevicom, to jest na ukupno četiri terena i pune akomulatore za prolećni deo prvenstva gde ih očekuje borba za očuvanje prvligškog statusa.

Dosad su odigrali dve kontrolne utakmice sa Napredko u Kruševcu i bili pošražni 2:0, dok su dobili Srpskoligaša Hajaduk Veljka iz Negotina sa 3:0. Predstoji im u subotu 5 februara sledeći kontrolni susret sa Radaničkom 1923 iz Kragujevca gde će po rečima trenera Stočevskog u prvom delu priliku dobiti čak osmoro novajlija i rezrvista kako bi se polako mogao slaže mozajk za prolećni deo prvenstva.

Dosad su pristigla tri pojačanja iz Mačve iz Šapca  i to Nikola Subotić, Stefan Trifuunović i Vladimir Jovanović, reč je mladim i perspetivnim igračima.  Umeđuvremenu očekuje se povratak  štopera Filipa Milićevića iz Zvezde . Očekuje se takođe dolazak Strahinje Petrovića iz Loznice, Damira Anđelkovića, Nenada kačara,

kao i Nigerijca Kingelija i golmana Nemanje Markova. U planu su da dovedu oko 15 pojačanja kako bi spreno dočekali prolećni deo prvenstva . A po rečima ljudi iz uprave kluba na stučnom štabu je da ukonponuje najbolji sastav za prolećni deo i dobrim igrama se izbori opstanak u Prvoj ligi gde i Timoku po kvalitetu i infrastrukturi koju ima i pripada mesto.

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print