JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

U Bojniku neko slavio neko se opraštao

ŽOK PUSTA REKA-ŽOK MORAVA (VH) 1:3

Bojnik: Hala sportova: Sudije: Milica Stošić (Leskovac/ Marija Veličković(Vladičin  Han). Rezultat po setovima: 27:29, 6:25, 25:18, 21:25.

ŽOK PUSTA REKA: M. Petrović. M. Stanisavljević . J. Jovanović, E. Petrović, A. Radenović, A. Cvetković, T. Nenadović, J. Dojčinović, V. Rajković.

ŽOK MORAVA (VH): M. Prstojević, T. Dodić, M. Momčilović, A. Stamenović, S. Mitić, A. Marković, A. Ristić, A. Angelov, V. Mladenović.

 

U prelepoj hali sportova u Bojniku revijalna utakmica  koja je odigrana između domaćeg Drugoligaša i novopečenog člana u tom društvu Morave iz Vladičinog Hana završen je pobedom gošće  sa 3:1 u setovima, jer su pokazale veću želju za pobedom uz to domaće odbojkašice su nasutupile u konbinovanom sastavu , bez nekoliko standranih prvotimki. Pehar pobedniku Regionalne ženske odbojkaške lige  uručili su prestavnici  iz Leskovca koji su upravo i vodili to takmičenje kapitenu odbojkašica iz Vladičinog Hana  pred početak utakamice.

Što se tiče same utakmice u prvom setu bilo je neizvesnost do samog kraja, jer su gošće dobile taj set  na razliku (27:20) i povle. U drugom setu ponovo dominiraju gošće iz Hana i taj set dobijaju ubedljivo sa  čak 19 poena razlike (6:25) pa su povele sa dva seta.

U trećem setu domaće odbojkašice su se malo uozbiljile i taj period igre rešile u svoju korist rezultatom  25:18. U četvtom setu ponovo su  gošće iz  V. Hana bolje i dobijaju taj četvrti set sa 21:25 i pobeđuju sa 1:3, sasvim zasluženo.

Po završetku utakmice trener domaćih odbojkašica Srđan Ivković   na svečan način se oprostio od jedne od najboljih svojih odbojkašica Milice Stanisavljević  pojačanje iz Lebana, koje zapalovila u bračne vode i rešila da se povuče iz odbojke.

Nama u ime portala ne preostejeništa drugo nego  da ŽOK Moravi poželimo dobre rezultata u višem rangu takmičenja, a Milici  mogo srećnih trenutaka u budućem bražnom životu. SREĆNO  VAM BILO !!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print